Muscletech Celltech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
Kilo almak isteyen birisiyim ve gerçekten zayıfım.Celltech ve %100 premium mass gainer kobine yaptım.Çok başarılı ve inanılmaz sonuçlar elde ettim.Şimdi ise aynı 2 ürünü ve nitro-tech alıcam.3 ürün birden ağır olurmu acaba?

Ürünü sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı fakat kapağı açtığımda diğer supplementlarda olduğu gibi koruyucu kağıt olmadığını gördüm ve kargodayken kutunun çevresine de çıkmıştı toz, alan arkadaşlarda da durum bu şekilde miydi?

Dostum bende 1 ay önce almıştım ancak bazı sebeplerden ötürü kutuyu az önce açabildim. Yani kullanmaya yeni başladım. Elimde limon aromalısı var bu skt yaklaştığı için ucuza satılan seriden aldım.
Ben kutuyu açtığımda o bahsettiğin koruma kağıdı vardı bende ancak ölçeği sanki 50gr alacakmış gibi değil. Daha çok optimum protein tozunun ölçeğine benziyor. Sizin ölçekler nasıl acaba? çünkü bir serviste 50 gr dediği için büyük bir ölçek bekliyordum.

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Celltech gerçekten başarılı bir ürün, içerisinde kana hızlı karışması için bir suru madde var buda çok iyi birşey. piyasadaki pure (saf) creatinlerle karıştırmayın celltech başka bir üründür fakat içindeki creatin oranı bana az geldigi için antremandan sonra içtiğimin içine 1 ölçekte saf creatin atıyorum bu üründe bence yükleme yapılması mantıksız sadece antremandan sonra saf creatinle beraber içiyorum ve daha 1 kutu bitti 2. kutuya geçtim çok verim aldım.

ben de Ceel-tech limonlu aldım. 2 kg 4.4 ıbs 70 liraya. İndirim vardı kaçırmıyım dedim :) şimdi iş yüzünden 1 haftadır bodye gitmiyorum daha kutuyu bile açmadım. Yükleme döneminde sabah 1 ölçek ve antremandan sonra 1 ölçek alın yazıyor ama yorumlar da okuduguma göre yükleme döneminde 2 ölçek alanla 1 ölçek alanın arasında fark yokmuş.. Şimdi bir de 1 hafta ara verdim diye agırlıgı bir kaç gün hafifleticem ondan sonra köklicem :) sonuçlarını buraya yazarım :)

Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ve konu açamıyorum.. 14 yaşımdayken 1 yıl güreş ile uğraşmıştım o zamanlar vücudum yaşıma göre iyiydi fakat biraz ara verdim ve antrenmanları bırakınca kilo almaya başladım, şu an 16 yaşındayım 1.85 boyum var 100 kiloydum fakat 1 ay içinde 95 kiloya kadar düştüm.. Güç konusunda sorunum yok 120 kiloluk rakibimi bile kaldırıp atabiliyorum ama hocam bana yaz sonuna kadar 85 olmak zorunda olduğumu söyledi.. Yani uzun lafın kısası benim yağları yakmam gerek ve kendime bir program hazırladım sizinlede paylaşmak istiyorum; sabah namazından sonra her gün 1 saat koşu yapıyorum, haftada 3 gün 1 saat havuzda yüzüyorum, kalan 4 gün ise güreş antrenmanlarında güç çalışıyorum. Beslenmeye gelince, vücudumda insülin direnci bulunduğu için meyveler dışında şekerli kullanmıyorum, elimden geldiğince et sebze süt ve süt ürünleri tüketmeye çalışıyorum bol bol su içiyorum. Programımda neleri yanlış yapıyorum ne önerirsiniz ve bu yazıyı bu konu altında yazmamın sebebi arkadaşım bana kreatin kullanmamı söyledi fakat doğal olarak vücudumu düzenlemek istiyorum nedir bu kreatin neye yarar beni aydınlatır mısınız? Teşekkürler..

Merhaba arkadaslar! Bu urunu hic bir yerde bulamadim. Alabilecegim bir yer soylermisiniz lutfen? Sanarim bu urun yenilendi... Artik yenisinde sadece 3.5G CREATINE MONOHYDRATE bulunuyor. Hic birsey anlamadim,neden dozaji dusurmusler. Tamda bulk donemine girecektim ki,urunu aliyim derken: Surpriz oldu :( Whey+Cell Tech+Xtend Bcaa + Amino 3001 + Gain Fast seklinde dusunuyorum,..?!?!

Ilk kullanimda cok fena migde agrisi yapti. Gercekten bayilicagimı sandim. Kusmamak icin zor direndim. Az kalsa rezil olucaktim salonda :) Etkisine gelinde 2 hafta sonra anlasilir sanarim.

Limon aromalisindan uzak durun!

Aksine limon aromalisi benim cok hoşuma gitmişti. Limonatadan farkı yok.

Urunleri karistiriyor olmalisin! Arkadaslarim,icemedikleri icin bana verdi :D Ama ben oyle memnun kaldim ki bu urunden,anlatamam size!! Tat haric. Ilk ictigimde salonda az kalsa bayiliyordum. Ama yukleme sonrasi inanilmaz bir guc artisi oldu bende.

Normal'de 65 kg ile 3*12 seti zor tamamlarken; 70,80 kg. ile super-set cikarmaya basladim. Ilk basta cok sasirdim,agirliklara ne oldu diye dusundum :D Agirliklari artira artira 100kg. bench bastim 1 defa! Gercekten cok kaliteli bir urun. Bundan sonra pro-work urunleri hepsini cope atiyorum!

Creatine urunleri denemek istiyen herkese tavsiyem'dir!!

Not : Grip olduktan sonra,eski haline dondum. Bu guc meger,geciciymis :(

Hacim artışı için hangisini tercih edersiniz arkadaşlar

MUSCLETECH CELLTECH PERFORMANCE SERIES
WEIDER PURE CREATINE
BSN CELLMASS

Bu üçü arasında kaldım,ya da kratin değilde performans arttırıcı BSN NOXPLODE gibi bir urun hacim artısı ıcın daha mı yararlı olur?Yardımcı olun lutfen

Hacim artışı için hangisini tercih edersiniz arkadaşlar

MUSCLETECH CELLTECH PERFORMANCE SERIES
WEIDER PURE CREATINE
BSN CELLMASS

Bu üçü arasında kaldım,ya da kratin değilde performans arttırıcı BSN NOXPLODE gibi bir urun hacim artısı ıcın daha mı yararlı olur?Yardımcı olun lutfen

Hacim artisini bu urunlere baglarsan yanlis olur. "Agir" bir antrenman sistemi ve bol ve kaliteli yemek bu isin basi. Uzerine de dinlenme surelerini yeterince degerlendirirsen basarili olursun.

Ote yandan hacim zamani kullanilacak "destek" dersen BSN'i bilmiyorum. Weider, bildigin kreatin. Bu kadar para dokecegine git Optimum Nutrition al. Urun ayni. Ancak is Celltech'e gelince akan sular durur. Favorim budur. Onerim Cell-tech yorumlarini forumdan okuman. Ancak eski versiyonu bulmak artik cok zor. Yenisinin ise 1,35 kg'si 129TL ki bu da yuksek.

Hacim artisini bu urunlere baglarsan yanlis olur. "Agir" bir antrenman sistemi ve bol ve kaliteli yemek bu isin basi. Uzerine de dinlenme surelerini yeterince degerlendirirsen basarili olursun.

Ote yandan hacim zamani kullanilacak "destek" dersen BSN'i bilmiyorum. Weider, bildigin kreatin. Bu kadar para dokecegine git Optimum Nutrition al. Urun ayni. Ancak is Celltech'e gelince akan sular durur. Favorim budur. Onerim Cell-tech yorumlarini forumdan okuman. Ancak eski versiyonu bulmak artik cok zor. Yenisinin ise 1,35 kg'si 129TL ki bu da yuksek.

Sadece bu urunlere baglamıyorum tabıkıde yardımcı olarak dıyelım o zaman :)

Dediğin gib weideri eleyelim.Ürunlerın forumdakı yazıları okudum elbette celltech ıcın gercekten ıyı dıyorlar ama bu ıkı urun ıcın forumda yorumlara bakarsak cok az memnun olmayan ya da karsılıgını alamayan var bende tereddütde kaldım.

Celltech 31gr porsiyonunda 15gr seker var zaten hacımlenme donemındeyım gobek yapmadan kılo almak ıstıyorum 1 ayda 5 kılo aldım(75den 80kg) hafif gobek oldu gıbı(zaten protein tozu ve gainer kullanıyorum onlardakı seker yeter),benım ıcın onemlı olan bundan sonrakı zamana,gobek yapmadan kılo almam lazım.Acıkcası cok kararsız kaldım!!!

arkadşlar birkaç sorum olucak bu ürünle ilgili. yaklaşık 1 yıldır spor yapmıyorum. geçen sene 86 kg % 10 yağ oranım vardı. şu anda 110 kg % 26 lara çıkmış. sıkı cardio ve çok tekrar az kilo şeklinde antrenman yapmayı düşünüyorum. elimde bu ürün, no xplode, protein ve aminoasitim var. şimdi amacım tekrar 90 kilolara falan düşmek. bu ürünü bu tür antremanlarda kullanabilir miyiz acaba? aramızda kullanan arkadaşlar olmuş mudur? gözlemlerinizi ve bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar. hepinize iyi forumlar... :)

Sadece bu urunlere baglamıyorum tabıkıde yardımcı olarak dıyelım o zaman :)

Dediğin gib weideri eleyelim.Ürunlerın forumdakı yazıları okudum elbette celltech ıcın gercekten ıyı dıyorlar ama bu ıkı urun ıcın forumda yorumlara bakarsak cok az memnun olmayan ya da karsılıgını alamayan var bende tereddütde kaldım.

Celltech 31gr porsiyonunda 15gr seker var zaten hacımlenme donemındeyım gobek yapmadan kılo almak ıstıyorum 1 ayda 5 kılo aldım(75den 80kg) hafif gobek oldu gıbı(zaten protein tozu ve gainer kullanıyorum onlardakı seker yeter),benım ıcın onemlı olan bundan sonrakı zamana,gobek yapmadan kılo almam lazım.Acıkcası cok kararsız kaldım!!!

Celltech icindeki sekerden dolayı gobek yapımına destek olur. Guc ve kas kazanmada yardımcı olur, ancak yaglanmaya da destek.

Cell Tech icerigi yenilendi,bununla nasil yukleme yapmamiz gerektigni bilen varma?

1 kasik icinde artik sadece 5 gr. creatine var. Yukleme doneminde,gunde 20 gr. creatin almamiz gerekiyor. Oyle ise; Gunde 4 kasik mi kullanicagiz?

Cell Tech icerigi yenilendi,bununla nasil yukleme yapmamiz gerektigni bilen varma?

1 kasik icinde artik sadece 5 gr. creatine var. Yukleme doneminde,gunde 20 gr. creatin almamiz gerekiyor. Oyle ise; Gunde 4 kasik mi kullanicagiz?

Yukleme yapmadan gunde bir olcek almani oneririm.

• Like
Reactions: Bjj
Back
Yukarı