MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
arkadaşlar bu ürün bana biraz placebo etkisi gibi geliyor çünkü 23 gramın 17 gramı karbonhidrat 4gramı şeker bu kadar etkiyi geriye kalanlarmı yapıyor bu kadar etkiyi yada ben supplement facs bölümündeki yazılarımı yanlış okuyorum yardımcı olurmusunuz :)

içerisindeki diğer maddeler sayesinde etki ediyor

Bu ürünü ne zaman alıyoruz elime dün ulaştı antrenman sonrası hemen kullandım doğrumu yapmışım yanlışmı ?alışma döneminde 1 ölçek yazıyo kaç gün bir ölçek kullanılacak ve 3 ölçeğe çıkınca hangi zamanlarda alıcaz antrenman sonrası hepsini birden mi alıcaz yoksa ?

Ben sürekli 1 buçuk ölçek kullandım antreman biter bitmez duşa girmeden. Antraman günleri antremandan hemen sonra. off günlerde de sabah kalkar kalkmaz kullan
Bir kere 3 ölçek tek seferde kullandım gözlerimdeki damar patlıcak gibi oldu.

Arkadaşlar bu arada 1 kutu ürün bitti 1 kutu ürünle düzgün beslenmeden kaslarda 1 cm artış ve damarların belirginleşmesini sağladım.
Diğer arkadaşlarda olduğu gibi kaslarda seyirme kasılma gibi bir şey olmadı.

Arkadaşlar selam halo kullanmaya yeni başladım.
Buda vapor gibi biraz garip;
Antreman sonrası 2 scoop içiyorum haddinden fazla suyla karıstırıyorum fakat sanki erik kompostosu gibi dibinde yaklaşık yarım scoopluk topaklanmıs ürün kalıyor içtikten sonra bu normalmi,yoksa onu da bi şekilde allem edip kallem edip yutmam gerekiyor mu?

Arkadaşlar selam halo kullanmaya yeni başladım.
Buda vapor gibi biraz garip;
Antreman sonrası 2 scoop içiyorum haddinden fazla suyla karıstırıyorum fakat sanki erik kompostosu gibi dibinde yaklaşık yarım scoopluk topaklanmıs ürün kalıyor içtikten sonra bu normalmi,yoksa onu da bi şekilde allem edip kallem edip yutmam gerekiyor mu?

demekki iyi karıştırmıyorsun . salladın salldın yine çökme olursa sok içine çorba kaşığını iyice karıştır bak çökme yapmıor mu ozaman

merhaba arkadaşlar .. foruma yeni üyeyim başlıklara bakarken buraya geldim .. 26 sayfanın hepsini okudum .. evet olumsuz yönlerinide düşünerek bu ürünü almaya karar verdim.. ancak daha önce kullanmış arkadaşlar bıraktıktan sonrada sadece protein amino kullanımı ile ürünü bitirmiş halimizi koruyabilir miyiz? ve yaş 20 4 aydır yapıyorum bir sakıncası olur mu ?
teşekkürler ...

Nano vapor ile halo yu kombine edebilirsin..

2 ay önce kullanmıştım. sıkı bir şekilde antreman yapmaya ve beslenmeye devam ediyorum etkisi ilk günkü kadar olmasada hala var.

fakat şuan kullandığım supplementlerden dolayıda olabilir.

Şuan ki kullandığım supplementler : Muscletech nitrotech + solgar kalsiyum magnezyum çinko komplex i (günde yemeklerden sonra 1 tablet)

arkadaşlar bugün başladım kullanmaya.. forumda okuduğum kadarıyla kullanan arkadaşlar sabah1 antremansonrası1 olarak yazmışlar. ama başka kullanan arkadaşlarım sadece antreman sonrası1 ölçek almamın yeteceğini söylediler. günde 1ölçek yeterli olurmu? en iyi etkiyi günde2ölçektemi alırım ?

arkadaslar ben bu urunu mart,nısan,mayıs aylarında kullanmayı dusunuyorum yanı yaza kadar. su an proteın tozu ve dextroz kullanıyorum.bunları bırakıp sadece haloyla nasıl gelısım olur 3 ay bı kullanımla?? yazılanlar hep ıyı,gelısım kesınlıkle oluyor gıbıymıs ılk kutuda bıle. 3 ay bu urunu kullanmaya deger mı yoksa hıc bulasma(fıyata gore urunde az) proteın tozu-dextroz ıkılısıyle devam mı dersınız?? bu urun benı kararsız bırakıyor :)

herkese selam :) forumda yeniyim ürünü protein tozu ve kreatinle birlikte kombine alarak kullanıyorum uyanınca bir ölcek kreatin bir ölçek protein tozu 45dk sonra bir ölçek Halo kullanıyorum antrenmandan sonra bir ölçek protein tozu yine 45 dk sonra bir ölçek halo kullanıyorum 3. ölçeğe 10. günden sonra geçmeyi planlıyorum tabiki yorucu bir antrenman programı çerçevesinde elimden geldiği kadarda beslenmeye çabalıyorum. sizce yararı olurmu yada daha parlak önerileri olan varsa bilmek isterim...

post workout urunu kullanıyorsun. sabah ıcmenın bence bı anlamı yok ztn proteın tozu kullanıyormussun.antrenman sonrasınada gelınce once haloyu kullan bı yarım saat sonra da proteın tozunu ıc. 3.olcek konusunda bır yorum yapamayacagım.bu urunu kullanıcaktım ama re-con kullanıyorm antrenman sonrası 1 olcek yarım saat snrada proteın tozu seklnde.

ürünün kutusunda 24 saatlik zaman diliminde 3 ölçeği geçmeyin yazıyor.ancak ürün antrenman sonrası ürünü.sanırım bunu kullanan sporcular kaç ölçek kullanancaklarına kendi kilolarına göre karar vermeleri gerekiyor (yorum tamamen bana aittir herhangi bir bilgiye dayanmıyor doğru düşünmüyor olabilirim yanlış anlaşılmak istemem) antrenman sonrası bir ürünün kutusunda 3 ölçeği geçmeyin yazıyor günde 3 kez antrenman yaptığımızda yok yapamayız zaten bence bu konuda biraz çelişki var gibi. nasıl kullanılması gerektiği konusunda yeterli bilgi verilmemiş bence. halonun sitesinde son derece güçlü bir üründür dikkatli kullanın yazıyor ama net bir bilgi yok. ürün etkili ve kaliteli bir ürün ama nasıl kullanmamız gerektiği konusunda nerdeyse hiçbirşey yok.birkaç uyarı yazmışlar o kadar. bir arkadaşımızın kalbinde ritm bozukluğu oluşmuş demekki yanlış kullanımda etkileyebiliyor. mademki böylesini etkili ve güçlü bir ürün sürdüler piyasaya nasıl kullanılması gerekitiğini bence tam olarak açıklamalılar. mesela kaç ölçek kullanıcağımıza neye dayanarak karar vermemiz gerekiyor? dinlenme günlerinde kullanmamız gereklimi yoksa tamamen boşa zahmetmi? bence açık açık belirtmeliler. çünkü yanlış kullanım veya aşırı doz gibi durumlarda metabolizmaya zarar verebiliyor...

benım kullanış şeklim şöyle idi : ilk hafta 2 ölçek daha sonra 3 ölçek ve antreman biter bitmez içiyordum.

bir kere 4 ölçek denedim gözlerimdeki damarlar patlıcakmış gibi oldu.

bende 3 ölçeği ilk denediğimde kalbimde hafif ağrılar olmuştu 4ü denemedim. bir bilgenin sözü : Seni öldürmeyen şey ikinci denemede genelde başarılı olur :D bende daha fazla zorlamadım :D

c4 extreme cellucor ile kombine etmeyi düşünüyorum anabolic halo'yu sizce bi sakıncası veya yararı olabilir mi ? diğer kullandıklarım gaspari myfousion gaspari bcaa glutamine +c4 ve anabolic halo'yu etkisinden dolayı almak istiyorum tavsiyesi olan varmı acaba ?

Arkadaşlar bu ürün bulk döneminde kullanmak yağ yakımı veya kılo verme gibi birsey yapar mı? Gördüğüm kadarıyla içerisinde l-carnite var. Benim kilo 72 boy 1.80. Yağ oranım 3.8. Kilo düşmek istemiyorum ancak kullanmak istiyorum. Kullanan arkadaşlar kilo kaybı yaşadı mı?

arkadaşlar bu ürünü Nitro-Tech le nasıl kombine etmeliyiz sizce ve Halo yu kaç ölcek ne zaman içmeliyiz en doğrusu nedir sölermisnz

Bu ürünün içinde 19 gram dekstroz ve maltodextrin yani karbonhidrat var. Geri kalan 5.8 gramında ise 68 tane bileşen !! 50 mg Leucine 1 mg beta alanine var. Şaka gibi...

Kaslardaki sertleşmeyi damarlanmayı bir şekilde sağlıyorlardır. Bu ürün bana çok boş geliyor içeriğine bakınca. Sizin yorumlarınıza bakınca da kafam karışıyor. Post - workout olarak ne alsam kararsız kaldım..

slm arkadaşlar,ürünü deneyen biri olarak kısa bir değerlendirme yapmak istedim.Kullanım şeklim;antrenman öncesi 1 ölçek vapor,bitiminde tepeleme 1 ölçek halo,yaklaşık 20 dk sonra whey protein yatmadan öncede tribulus.Beslenmesine dikkat eden biri için gayet yeterli bir basit kür.Yanı sıra kullanılabilecek çok şey var ama zaten komplex ürünler,bana yetiyor,zaten onu bunu derken sonuda gelmiyor.Vaporla haloyu kullanmaya başladığımda yaşadığım sorun,miğdemde şişkinlik ve hafif ağrı ancak şuan oda düzeldi.Bu kişiye göre değişebilir,kimisindede çarpıntı yapıyor.Yağ yaktığını düşünmüyorum.

Back
Yukarı