mp muscle pharm creatıne
arkadaslar mrb sıteye yenı uye oldum ve aradıgım her soruyo net cevaplar buldum ve su an bu yorumların ardından bunu sızlerle paylasmak ıstedım;sızın yorumlardan sonra tedırgın olunca bende bugun aldıgım urunun uzerındekı turkce kullanım bandını cıkardım ve benım aldıgım urunde 5gr mın 3 scooops oldugu yazıyo ya aldıgınız urune dıkkat edın yada dısbırıtorle gorusen arkadasın sayesınde urunler duzeltıldı herkese saglıklı gunler.
evet sımdı baktım . cok ufak mıkro tanecikler var siyah . cok dıkkatlı bakmak gerekıyor .
ayrıca dun mp nın dıstrubutoru olan sportone ıle gorustum . durumu bıldırdım kendılerıne . turkce acıklamalarında 5gr(3ölcek ıcın ) yazıyorken ,etiketin arkasındakı orjınal acıklamada 5gr(1scoop) yazdıgını ve hassas terazıde ıse 1 olcegın tam 5gr geldıgını soyledım . çok sasırdılar ve tesekkur ettıler. kendı arsıvlerındekı urunlerın orjınal acıklamasında ıse 5gr(3scoop) yazıyormus . ve bununla ılgılı bana bır gorsel bıle gonderdıler .
fakat ortada bır yanlıslık ve karısıklık oldugunun onlarda gecte olsa farkına vardılar . acılen amerıka ıle gorusecegız ve durum hakkında sızı bılgılendırecegız dedıler . bakalım beklıyoruz. kullanıcak arkadaslar 3 olcek degıl 1 olcek kullanmalarını tavsıye ederım gunde .
arkadaslar mrb sıteye yenı uye oldum ve aradıgım her soruyo net cevaplar buldum ve su an bu yorumların ardından bunu sızlerle paylasmak ıstedım;sızın yorumlardan sonra tedırgın olunca bende bugun aldıgım urunun uzerındekı turkce kullanım bandını cıkardım ve benım aldıgım urunde 5gr mın 3 scooops oldugu yazıyo ya aldıgınız urune dıkkat edın yada dısbırıtorle gorusen arkadasın sayesınde urunler duzeltıldı herkese saglıklı gunler.