Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söle belirteyim doğru aslında yumuşak değil derken ben oh yeah bsn gibi markalarla kıyasladım onlar maşallah çene kası yapmak için üretilmiş hem idman hem beslenme bir arada bu onların yanında lokum
Söle belirteyim doğru aslında yumuşak değil derken ben oh yeah bsn gibi markalarla kıyasladım onlar maşallah çene kası yapmak için üretilmiş hem idman hem beslenme bir arada bu onların yanında lokum
Ürünü birkaç kere deneme fırsatım oldu.
Yani protein bar'ı nasıl yorumlayabiliriz fikrim yok fazla ama,söylediğiniz gibi yenilebilir birşey.
Lezzeti güzel,yumuşaklığı güzel,albeni yer gibi hissediyorum yediğimde.
tadı güzel, yemesi kolay, ben genelde antreman sonrası tüketiyorum mass gainer yerine, acaba doğru mu yapıyorum ? bilen yanıtlarsa çok mutlu olacağım....
ürünün tadını beğenmedim.ilk çiğnerken güzel gibi geliyor ama ağız dağılması,kötü tadının sonradan çıkması rahatsız ediyor bence.şeker oranınında bu kadar yüksek olması benim açımdan faydasını sorgulamama neden oluyor..
bu barları nereden bulabiliriz ve işe yarıyorlarmı , yoksa diğer yediğimiz çikolatalar gibi mi ? ve herhangi bir zararı varmı bu konuda bilgili birisi aydınlatabilirse memnun olurum
supplement satan heryerde var . spor salonları da satıyorlar . normalde çikoaata yedgımde kalp atışlarım hızlanıyor. biraz zaman sonrada tansiyonum düşüyor.
bana has bir durummudur bilemiyorum. ama multipower ve nanox barlarında boyle olmuyor
Geçengün decathlon isimli bir mağzadan alı deneme fırsatım oldu tadı pek ahım şahım dencek şekilde iyi değil bence ama yenir yani snuçta birde bi çikolatadan böyle bir karbonhidrad ve protein alma olayına gelince hertürlü yenir bence
Geçen gün almanya'dan sipariş verdiğim protein barlarım geldi, hepsini tek tek denedim kıyasladım, hiçbiri ne lezzet ne içerik açısından PowerPack XXL'ın yerini tutmadı.
Antreman öncesi ve sonrası için uygundur bildiğim kadarıyla. Fakat öncesi ve sonrası için biraz hafif kalıyor, yemek yemeni öneririm. Tadı çok hoş, onlarcasını yiyebilirim.