Multipower Mass Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok İyi

Votes: 59 60,2%
  • Orta karar

Votes: 27 27,6%
  • Başarısız

Votes: 12 12,2%

• Total voters
    98
öncelikle bo 1.90
kilo 84
1.5 senedir bu sporu yapıyorum.ürünün yanında unıversal kreatınle unıversal beef amıno kullandım.
DÜZENSİZ beslenmeyle birlikte ürün 4 haftada bana 6 kılo aldırdı güzel bı urun antrenmanlarda performans artışı sagladı.tadı güzel kullanıcak arkadaşlara tavsiye ediyorum.kullanın bence memnun kalırsınız...

Merhabalar bende bu ürünü suya karıştırıp kullanıyorum.Süte karıştırmıyorum pek süt sevmiyorum da bir sıkıntı olur mu? İşin içinden çıkamadım

merhaba arkadaslar boy 1.77 kilo 71 protein tozu almaya gittim adam bu ürünü gösterdi kilon az dedi kütle lazım sana dedi ve aldım şimdi sorum kilo az gibi görünsede bölgesel yağlanmalarım var antrenman oncesi ve sonrası kullanmam yağları yok etmeme yarar mı kilo aldırır mı bu ürün ne işe yarayacak bilgilendirirseniz sevinirim

Ürünü 2 haftadır kullanıyorum başladığımda 72.7 kilo dum şimdi tok iken 74.5/75 kilo aldım gayrt güzel bir ürün. BOY:185 KİLO:75. Yağ oranı:%8.7 Hedef:78-80 kilo.

bende 2 haftadır bu urunu kullanıyorum ve evde dumbel ııle calısma yapıyorum...urunu kullanmaya basladıgımda 1.80 boy 66kg dım...2 hafta sonra 69 kg oldumm gayet basarılı gıdıyo bakalımm 3 kg lık kutu bıtınce son durumum ne olacak..gunde ıkı porsıyon kullanıyorum sabah kahvaltısından sonra ve aksam yemegınden sonra yatarken...agırlık calısma ıle bırlıkte kollarımda gozle gorulur bır genısleme oldu goren arkdaslar sen body mı yapıyosun kollar sısmıs ve kılo almaya baslamıssın dedıler tabı cok hosuma gıttı bu yılllar sonra duyduyumm en guzel sey :) 30 yasındayım buarada..

nasıl kullanılır derken? kutu ıcerısınden kucuk bır olcek cıkıyo....400ml yaglu sut ıcıne 5 olcek atıyosun ve karıstırıp ıcıyosun..bunu normalde gunde 3 oğun yapıyosn..sabah öğle aksam yemeklerden sonra alabılırsın..yada aksam antremandan once alabılırsın..senın programına gore ayarlaman lazım onu...sut ıcınde kolayca cozulebıldıgı ıcın gayet hos bır tadı var ınsanı bunaltmayan bı aroması var.çileklısını tavsıye ederım ıcımı gayet rahat.....

Arkadaşlar ürünü yeni aldım. 155 liraya 3 kiloluk. İdmandan yarım saat önce 2 ölçek idmandan yarım saat sonra 2 ölçek kullanmaya başladım. Bakalım nasıl olucak

Ürünü bugün kullanmaya başladım. Önerilen tüketimi günde 100 gram fakat ben yeterli bulmadığım için günde 200 gram kullanıp 15 günde bitirmeyi planlıyorum. İlk izlenim olarak karışımı gayet iyi, tadı pek hoşuma gitmedi çok yapay bir tadı var. (Çilekli) Etkilerini 15 gün sonra yazacağım :)

Arkadaşlar konu açamadığım için buraya yazıyorum 1,5 ay muscletech mass tech ürününü kullandım ve 62 den 68 kiloya yükseldim. Multipower mass gainer ürününü kullanıp kullanmamak arasında kaldım mass tech devam mı edeyim yoksa mass gainer mı başlayayım beni bilgilendirirmisiniz ?

[ongass, post: 774045, member: 106228"]Arkadaşlar konu açamadığım için buraya yazıyorum 1,5 ay muscletech mass tech ürününü kullandım ve 62 den 68 kiloya yükseldim. Multipower mass gainer ürününü kullanıp kullanmamak arasında kaldım mass tech devam mı edeyim yoksa mass gainer mı başlayayım beni bilgilendirirmisiniz ?[/quote]

Dymatize super msss gainer öneririm ben sana kardesim verme o kadar parayı boşa.

Back
Yukarı