Hep aynı ürünleri kullanmaktan sıkıldım birazda diğer ürünleri deniycem. Sizce bu ürün nasıl kaliteli mi? Buna ek olarak creatin, glutamin, ve weight gainer alacam(aslında aldım ).
bence glutamın bulk donem calısmalarında cokta onem tasımaz.multıpower ıse bıldım bılelı sevmedıgım bır marka.tr'dekı ılk satıslarını dahı bugun bıle hatırlarım.bırkac urununu denemıstım,tam anlamı ıle yaramaz demıstım.bence çesıt bukadar fazla ıken ona takılman anlamsız.mesela hardlıne whey pro...ek olarak 1000mg. glutamın eklemısler.gramajı ve fıyatıda daha uygun.yenı tad eklemısler,dahada guzel olmus.
Güzel Bir üründü Ama Artik Daha Güzel Oldu Cfm Teknolojisi Ile üretilen Whey 100 Protein Oldu Ismi Kullan Derim Krema Gibi
peki cengiz abacı bu multipower ürünlerini kimden almalıyız, hmm dur tahmin edeyim senden mi acaba? flood için özür ama dayanamadım
"multipower fans" sizleri tekrar aramızda görmek ne güzel... şaka bir yana, bu multipower ürünlerinin nesini savunuyrsunuz anlamak mümkün değil...bu ürünlerin güvenilecek bir yanı yok artık...
cappi ve D.Wolf, süper tespitler. Başka bir başlıkta ben de yakaladım reklamlarını, direk sildim. IPleri de aynı zaten. Uyanık ve tecrübeli üyeler zaten çok alışık bunlara. Bu kadar basit numaraları anlıyorlar bir bakışta=)