Dogukan Tekce
Üye
16 yaşındayım 

anladım. çok böyle mahalle arası salonlara gitme dediğim gibi. kolay gelsin
Bir tane spor yapacağım. Yaza kadar kendimi forma sokmam lazımMuay Thai sert bir dövüş dalıdır, diz ve dirseğin kullanıldığı. Ama benim sana tavsiyem Boks ve üstüne güreşte katarsan daha da güzel olacağını düşünüyorum!![]()
Krav Maga'yı bir araştır derim dostum.Bir tane spor yapacağım. Yaza kadar kendimi forma sokmam lazım![]()
Kardeş burada Kick boks Muay thai ve Boks var . 3'ünden birini seçmek istiyorum . Amacım şu : Biraz yumruklarımı ve tekmelerimi geliştirmek ve vücudumu forma sokmak .Krav Maga'yı bir araştır derim dostum.
Teknik Spordan ziyade bir bütün olabileceğin dövüş sporu ile uğraşman lazım yada Brazilian Jiu-Jitsu
Daha güçlü yumruklar için boks, daha sağlam tekmeler için muay-thaiKardeş burada Kick boks Muay thai ve Boks var . 3'ünden birini seçmek istiyorum . Amacım şu : Biraz yumruklarımı ve tekmelerimi geliştirmek ve vücudumu forma sokmak .
Daha güçlü yumruklar için boks, daha sağlam tekmeler için muay-thai![]()
O sana kalmış bir şey iyi beslenirsen dikkatli olursan olur ama 4-5 ayda ne gibi bir sonuç alırsın bilemem.Peki boksa gitsem kilo verip vücudumu forma sokabilir miyim ? Genelde boksörler baya iyi yarı oluyorlar da . Zaten 4 5 ay falan yapacağım
![]()
Boksta çok yumruk yeme durumunda özgüven eksikliğimi olur ?
özgüven eksikliği olanlar olur elbet, ama bir yandan egonu temizliyorsun yani eğer dışarda bir tehlikeyle karşılaşırsan dahada rahat kendini korursun yumruk yemekten korkmazsın yaniya zaten okadar kafaya takma, mücadele sporlarıyla uğraşıcaksn eğer, illa karşılaşmalara çıkacaksın salonda ve illa darbe yiyeceksin ve darbede alacaksın, öyle öğrenilir bu iş
[DOUBLEPOST=1389475049][/DOUBLEPOST]ama tabi 4-5 ayda boksör olamazsın, en az 7 ay diyorum ben oda haftada 3-4 gün giderek.
sen muay thai yi seç...zaten, en iyi kickbokscular da muay thai orijinlidirler..
muay thai seçersen "k-1 ,thaikckboxing ve low kick " sistemlerini rahat yaparsın...tek zorlanacağın sistem fc (full contact ) olur biraz...
kickboxing zaten muay thai nin ksıtlanmış "japon versiyonudur "..
neden 7 ay gibi bir süre kick boks yapıp muay thai'ye geçiyorsun, direk muay thai'ye başlasan hiçbirşey kaybetmezsin aksine daha iyi olursunKick boksa başlıyorum kardeşim 7 ay gibi bir süre yapacağım sonrası muay thai![]()
Kick boks evime daha yakın kardeşim ve saatleri okul için daha uygun![]()
Bende 17 ye girecem 3 ay önce başladım kick boks - muay thai ye. ilde kilomda bölge
şampiyonasına seçildim. Düzce ye bölge şampiyonasına gidicem 10 gün sonra. Sana muay thai yi kesinlikle öneririm. Zaten kick boks ile aynı şey sadece fazladan diz ve dirsek var ve kick boks tan bile daha kaliteli bir spor. Eğer düzcede oturan varsa 2 sinde yada 3 ünde izlemeye gelebilir![]()