MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
Konu da goruyorum bazı arkadaslarimiz yeni assault 435 gr olanı iyi bulmamişlar... Ürün gayet basarli arkadaslar kotu yorum yapanlar acaba oncelikle gunluk protein karbo alimlari nasil ve en az 2 saat bos kalimis mideye alinmasi gerekiyor. Bunlara dikkat edilmesi lazim.. Mesela antremn 2 saat onceden bol karbonhidratli bir yemk prric lapasi tercih olrak daha iyi 2 saat sonrada urunun icilip en gec yarim saat icinde antremnda olmak bnce ise yaramiyor dye bir sey yok...
Dostum beslenme konusunda emin ol yeterliyim 4000 kcal alıyorum bunun 400 gram en az karbonhidrat ve yemekten en az 2 saat sonra alınacağını da biliyorum bende işe yaramıyor beslenme uyku düzeni her şey yerinde bence ürün herkeste işe yarayacak diye bişey yok...

Cumartesi 435 gr yeni versiyondan kullandım
yemekten 2 saat sonra aç karına
Bir karıncalanma falan yapmadı etkisinide pek hissetmedim yüzüm aynaya baktığımda feci kızarmıştı sadece
Pazar bu sefer 2 ölçek denedim gene bir karıncalanma ve performans artışı hissetmedim
Patlayıcı bir özelliği yok sanırım , pazar günü 2 ölçek aldığımda devamlılığa katkısının olduğunu söyleyebilirim
Belk biraz daha kullanayım fikrim değişir

Evet arkadaşlar beslenme,uyku,antrenmanım 4/4 lük yemekten 3 saat sonra kullandım etki göremedim 2 saat sonra kullandım gene hiç bi tık yok. Ölçeği iki yaptım mide bulantısı yaptı bu sefer.
Tabi belki başkasında işe yarayabilir orası ayrı. Benim için vasat ötesi bi supplement.

Yeni assoult kullanıyorum antrenmandan 30 dakika önce alıyorum(son öğünümü antrenmandan 2.30 saat önce yapıyorum) sonrasında antrenmandan 10 dakika önce creatine+whey+elma yapıyorum ve antrenman sırasında xtend kullanıyorum. İlk aldığımda hafif bir sinir bozukluğu ellerde titreme kafada bulanıklık yaptı 30 dakika sonra kaslarda hissislik yapmaya başladı yani tam antrenmana başlayınca, hoş bir pump etkisi var kombinasyon olarak kullandığım için tek ürün ne etki eder bilmiyorum ama %30 ağırlık artışı sağladı ve acayip enerjiktim bağıra çağıra antrenman yaptım, kaslarımı sadece ağırlığı artık kaldıramayacak duruma gelince hissediyordum ve bırakıyordum yani son tekrarlarda gerisinde en ufak bir ağrı olmadı terleme yaptı hafif çarpıntı falan olmadı, dikkat dağınıklığı yoktu daha önce hiç bir pre-workout kullanmadım kahve içmiyorum. Özet olarak bence parasının hakkını veren bir ürün.

15 gune yaklasti , etkisini goremedim hala.Hatta uste daha kotu antreman cikarmaya basladim.koyu sert nescafe cakinca daha iyi.beslenmemde fayet iyi.herkeste ayni etki gostermiyor sanirim.noxlara hic sicak bakmiyordum zaten , keske hic kullanmasaydim.

2 hafta önce kullanmaya başlamıştım yorum yapmıştım zaten fakat ilk günkü etkiyi hiç bir antrenmanda almadım. Ürünü kullanmaya başladıktan sonra %10-15 oranında güç artışı oldu fakat bir süre sonra etkisini azaltıyor sanırım hiç bir zaman ilk kullandığım günkü etkiyi almadım 2 kutu almıştım keşke farklı ürünler alsaydım her antrenman farklı içerek belki vücüdu şaşırtırdım

neredeyse bitti sadece bikac kere etkisini gördüm sımdı de kullanmayı bıraktım zaten tadı berbat oldugu ıcın daha kotu yapıyor tavsiye etmiyorum

Arkadaslar neden bahsettiğinizi pek anlamadım ama sanırım performans artırmak istiyorsunuz
Bunu doğal gıdalar ile müthiş şekilde artırırsınız ağırlık vs ama süreklilik gerekiyor yani hemen kendisini göstermez.O tarz gıdalar mevcut ben şahsen öyle yapıyorum.

Beni Sıcacık Şefkati ile Kollarına alan, ihaneti Yalanı Tattırmayan Tek Aşkım Spor.

Önce ki assault ile ilgili bir çok olumlu yorum yapmıştım. Ancak aynı şeyleri yeni formül denilen 400 küsür gr lık kutuda satılan ürün için söyleyemeyeceğim. Tamamen gereksiz ve etkisiz oldu bende. Ben önermiyorum yeni formülü, eski formülleri çok çok daha iyiydi. Kullandığım ilk gün dahil etki 0 dı...

Evet arkadaşlar beslenme,uyku,antrenmanım 4/4 lük yemekten 3 saat sonra kullandım etki göremedim 2 saat sonra kullandım gene hiç bi tık yok. Ölçeği iki yaptım mide bulantısı yaptı bu sefer.
Tabi belki başkasında işe yarayabilir orası ayrı. Benim için vasat ötesi bi supplement.
Bodylab24 Pre Workout dene! başka bir şey demiyorum

Back
Yukarı