Moralim ve isteğim kalmadı yardımcı olun lütfen

Sindirim sistemi problemi ve ayağımda ki sakatlık nedeniyle toplamda iki ay hiç bir şey yapamayacağım 3 haftam kaldı , göğsüm ve karnım bildiğiniz yağlandı , çok şükür biceps ve tricepsler hala sağlam ama moralim sıfır destek olur musunuz nasıl moral verebilirim kendime , ayağım için 600 mg + 400 mg + 30 mg ağrı kesici kullanıyorum siz düşünün , kendimi çok kötü hissediyorum :(
Bi ay önce göğüs 94 şimdi 100 , karın 75 şimdi 86 , bel 80 şimdi 91 :'(

Son düzenleme:
Yaş olarak ergenlik dönemindesin yolun başındasın moral bozucak bir durum yok ortada hepimizin başından sakatlıklar geçti ,girdiğin yolda azimle yürü ileride koşmaya başlarsın :)
Geçmiş olsun ,iyi sporlar dilerim.
Teşekkür ederim , moralimi asıl bozan şey ölçülerim , şimdi eskiye dönmek zorundayım ve bi daha onları düşürmek zorundayım , hedefe ulaşma sürem çok fazla uzayacak :)

çaylak merak etme yine eskisi gibi olursun sık dişini sabret ne hissettiğini anlayabiliyorum bende yaşadım sakatlık. düzeliyor herşey sen sadece sabret.

çaylak merak etme yine eskisi gibi olursun sık dişini sabret ne hissettiğini anlayabiliyorum bende yaşadım sakatlık. düzeliyor herşey sen sadece sabret.
baska carem yok sabretmektem baska ama insanin yaptiklarinin bosa gittigini dusunmesi kadar uzucu bisey yok , uc hafta daha sabretmek zorundayim

Sabret hepimiz büyük sakatlıklar geçirdik: )

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bişey olmaz sıkma canını ben 3 kere sakatlandım beslenmene dikkat et geri toparlarsın

Back
Yukarı