moralim çok bozuk başladığım gibi değilim

fitness ile başladım sonra kursa yazıldım spor okulu sınavını kazanmak için. çok iyi başladım ama her geçen gün moral motivasyonum düştü , her geçen gün daha cok çalışmam gerekirken daha az çalıştım. sakatlıktan çıktım daha zor günler atllattım şuan herşey güllük gülüstanlık iken kötü hissediyorum.

dizime her gün buz koycak isem 3 günde bir koyuyorum , sabahları kahvaltı yapmıyorumda kıymalı pide alıyorum.
antrenmanlarda açma germemi iyi yapmıyorum. ağrıları bahane ediyorum.

başladığım gibi istekli moralli olmak istiyorum.

Motivasyonun çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. Spora başladığımda before & after olayını uyguladım her ay vücudumun belirli bölgelerinin fotoğraflarını çektim. Her ay sonu gelişimi gördükçe motivasyonum arttı sporu daha özenli yapmaya başladım. Sanırım siz çalışırken sıkılıyorsunuz. Bitse de gitsek havasında spor yapmaya çalışırsanız pek bi fayda göremezsiniz. Kendinizi motive edebilecek şeyleri uygulamaya çalışın mesela çalışırken müzik dinleyin yada benim başlarken yaptığım before & after ı uygulamayı bir deneyin

Üstad mukemmel anlatmis üstte.Eklemek gerekir ise, herkezin bir kahramani vardir onun gibi olmak ister.Ac o adamin videolarini calismalarini izle kendini motive et.Senin bu yasadigin cok normal bir durum profesyonellerdede oluyor, spor ego gibidir.Egonu besle hirslan, kendini motive et.

Back
Yukarı