Barış Demir
Üye
Selam herkese.
Bu sporda yeniyim. Spora başlamadan önce rezalet bir yaşam tarzım vardı. Sigara,nerdeyse her gün az da olsa alkol alıyodum. Spora başlayıp biraz araştırınca öğrendim ki bu şekilde vücut gelişmez. Sigara kullanmayı bıraktım. Alkolü haftada 1 defa arkadaş ortmaına falan girersen 2 bira yada 3 kadeh şarap ı geçmeyecek şekilde tüketiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum kahvaltı, ara öğünler vs. dışardan yemek yememeye özen gösteriyorum iş yerine kendi yemeğimi götürüyorum... Karın bölgem hariç genel gelişimden memnunum. Boyum 1.60 ve 42 kilo idim. 1,5 aylık program ve beslenmeden sonra 4 kilo aldım
Şuan 46 kiloyum...
) Yalnız karın bölgemde bi şişkinlik oluştu bildiğiniz göbeğim çıktı
Ve baya rahatsız ediyor beni ve motivasyonumu eksiltiyor.
) Uyguladığım program şöyle salonun yazdığı program bu :
1. GÜN
Kanat enseye
Lot pull
Kanat göğüse
Military kanat
Squat
Leg Press
Leg Extension
Leg Curl
3.GÜN
Dumbell Press
Shoulder Press
Omuz yana açış
Omuz öne açış
Lot triceps
Halatla Triceps
Dumbell Triceps
5.GÜN
Dumbell Bench Press
Dumbell Fly (FLAT)
Incline Dumbell Bench Press
Incline Dumbell Fly
Alternate Biceps
Hummer
Barbell Biceps
Bunların hepsi 3*10 şekilde yazılmış ve ek olarak her antremandan sonra 3*15 Sehpada mekik+ters mekik+çakı... Programı uyguladım ve sonuç yukarıda bahsettiğim gibi... Supplement kullanmıyorum hiç henüz erken olduğunu düşündüm... Sizce bu karın bölgesi için ne yapmam gerekiyor? Motivasyonumu baya kötü etkiliyor salona zor gidiyorum vallahi
Yardımcı olursanız sevinirim..
Bu sporda yeniyim. Spora başlamadan önce rezalet bir yaşam tarzım vardı. Sigara,nerdeyse her gün az da olsa alkol alıyodum. Spora başlayıp biraz araştırınca öğrendim ki bu şekilde vücut gelişmez. Sigara kullanmayı bıraktım. Alkolü haftada 1 defa arkadaş ortmaına falan girersen 2 bira yada 3 kadeh şarap ı geçmeyecek şekilde tüketiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum kahvaltı, ara öğünler vs. dışardan yemek yememeye özen gösteriyorum iş yerine kendi yemeğimi götürüyorum... Karın bölgem hariç genel gelişimden memnunum. Boyum 1.60 ve 42 kilo idim. 1,5 aylık program ve beslenmeden sonra 4 kilo aldım

1. GÜN
Kanat enseye
Lot pull
Kanat göğüse
Military kanat
Squat
Leg Press
Leg Extension
Leg Curl
3.GÜN
Dumbell Press
Shoulder Press
Omuz yana açış
Omuz öne açış
Lot triceps
Halatla Triceps
Dumbell Triceps
5.GÜN
Dumbell Bench Press
Dumbell Fly (FLAT)
Incline Dumbell Bench Press
Incline Dumbell Fly
Alternate Biceps
Hummer
Barbell Biceps
Bunların hepsi 3*10 şekilde yazılmış ve ek olarak her antremandan sonra 3*15 Sehpada mekik+ters mekik+çakı... Programı uyguladım ve sonuç yukarıda bahsettiğim gibi... Supplement kullanmıyorum hiç henüz erken olduğunu düşündüm... Sizce bu karın bölgesi için ne yapmam gerekiyor? Motivasyonumu baya kötü etkiliyor salona zor gidiyorum vallahi