Ben Hakan Gümüş'ü geçmişten de biliyorum ama yarışma ortamında ayırt edemedim. Doluluğuna kalitesine diyecek tek kelime yok gerçekten ama uzaktan bakınca inanın anlaşılmıyor çünkü overallde diğer sporcularda uzaktan iyi göründüğünden Hakan Gümüş böyle bir durumda ufak kalıyor çünkü ondan büyük 5 sıklet daha var yanında.
Federasyonun kararlarını ise ilk duyduğum günden beri tek şekilde yorumladım; " Yap, ama yakalanma, yapana değil yakalanan ceza veririm " Ama inanmak istemedim buna çünkü ben uluslararası yarışmalardan vazgeçilmesi pahasına dopinge karşı biriyim işin aslı, ya çok profesyonel kullanacaksın ya da hiç bulaşmayacaksın.
Bu konuda bir başlık açacaktım aslında ama bir makale yazmaya karar verdim. Makalenin ana hatlarını 2 gece önce bitirdim. Bu makaleyi de daha sonra Türkiye çapında 40-60 bin tirajı olan bir gazeteye (Yeniçağ) yollayacağım, inşallah yayınlanır. Bodyforumtr beni yazar edecek bu gidişle
Hayatımda ilk defa bir gazeteye yazı yollayacağım.
Sanırım Overall konusundaki "ilk tespitlerimde" yanılmışım ama bu diğer tespitlerimi de çürütmüyor.
Bu arada arkadaşlar seneye forumca gelecek olanlar organize olalım, forumda böyle başlıklar açıldı ama sonu ne oldu belli değil. Gidenler bilir diğer sitelerin orada reklamları, standları bile vardı. Fotoğrafçıları falan vardı. Şahsen o sitelerden overallde

geri değil ileriyiz diye düşünüyorum. Ha sonuçta aynı amaçlara hizmet eden siteler rakip değil kardeştir ama tatlı bir rekabet olmalı.