Bende Serdar Bal bu kadar kiloyu nasıl aldı diyordum
Uzaktan birbirlerine benziyorlar.
Bence dünyada genellikle ağır sıkletlere Overall verildiği düşünülürse ve bu yarışmanın overall kıyaslamalarından fotoğraflar yayınlanırsa demek istediğim daha iyi anlaşılır. Sonuç olarak kendi sıkletinde 1.liği hakediyordu ama Overall tartışılır, tamam simetrisi definasyonu falan çok iyiydi ama tek değildi. Podyuma benden daha yakın mesafede oturanlar varsa daha iyi değerlendirmişlerdir ama uzaktan Hakan Gümüş'ün birinci seçilmesi şaşırtıcı göründü. Tamam dünyada çok iyi dereceleri var ve ismini duyurmuş ülkemize birsürü altın getirmiş bir sporcu ama final resimlerinde hepimiz daha net konuşuruz, sanırım dexter benden yakın olduğun için daha iyi değerlendirebildin.
Herkesin kürlü olduğunu federasyonda hakemlerde zaten biliyordu ama yine de Hakam Gümüş seçilmesinde bir mesaj var diye düşünüyorum. Dünya büyük sıkletlere prim verirken bu yarışmada büyük sıklette 80 kiloluk Gümüş kadar iyi sporcu yok muydu ? Tartışılır.
Benim ilk izlenimim öyle olmuştu ama bildiğimiz gibi herşey kütle değil definasyon simetri ve pozlarla bunları göstermek önemli. Resimler çıktığında yanılıyorsam kabul ederim.
Son düzenleme: 20 Ekim 2008