Milli güreşçiyim antrenman programım nasıl?

Milli güreşçiyim. 2013 yılında aktif olarak yaptığım güreşi bıraktım. Vücudumu geliştirmeye yönelik çalışıyorum. En ağır antrenmanları bile vücudum kaldırıyor. Whey protein glutamine bcaa xtend kullanıyorum. İnternet üzerinden bi program buldum beni tatmin ediyor. Birde siz bakabilirseniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
image.png

Sadece 2 gün mü program ? Mantıklı gelmedi açıksası dağılım.Bu arada ağır antrenman kime göre neye göre :) senin ağır antrenmanın başkasının ısınma setleri olabilir

YOU THINK BIG

YOU GET BIG

Sadece 2 gün mü program ? Mantıklı gelmedi açıksası dağılım.Bu arada ağır antrenman kime göre neye göre :) senin ağır antrenmanın başkasının ısınma setleri olabilir

YOU THINK BIG

YOU GET BIG

Yani hocam ağır antrenman derken güreş sporunu biliyorsanız 2-3 saat süren bir antrenman dayanıklılık gerektiren bir antrenman buna dayanarak ağır antrenman kaldırabileceğimi belirttim. 4 gün çalışıyorum 1 gün dinlenme ve 2 gün bu programı çalışıyorum. Ağırlıkla bayağı haşırneşirim fakat program çıkartma hususunda zayıfım bende netten aldım programı. Ayrıca bacaklarım zayıf özellikle bilek calf üst tarafa göre orantısız. Önerebileceğiniz bi antrenman programınız varsa çok makbule geçer.

4 gün istiyorsan 3 günpush-pull-legs 4.gün full üst vücut veya geride kaldığını düşündüğün bölgeleri çalıştırabilirsin.Push pull legs itiş çekiş ve bacak olarak kas gruplarının ayrılıp aynı gün içinde çalışma sistemidir.Örnek olarak;

Pzt: Push

Bench Press 5x5 -Göğüs
Overhead Press 5x5 -Omuz
İncline DB Press 4x8 -Göğüs
Lateral Raises 4x12 -Omuz
Skullcrusher 3x10 -Triceps
Pushdown 3x10 - Triceps

Salı: Pull

Deadlift 3x5 -Sırt
Bent Over Row 5x5 -Sırt
Lat Pulldown 4x8-Kanat
Barbell Shrug 4x8-Trapez
Face Pull 4x12-Arka Omuz
Barbell Curl 3x10-Biceps
Preacher Curl 3x10-Biceps

Çarşamba: Dinlenme

Perşembe:Legs

Squat 5x5
Stiff Leg Deadlift
Dumbell Lunge veya Extension
Leg Curl
Calf Raise

4 setten 8-10 tekrar diğerleri (calf 15 e kadar çıkabilir)

Cuma günü ise ya tüm üst vücudu ya da daha fazla önem verdiğin 2 bölgeyi çalışabilirsin.Ben olsam sırt-omuz yapardım.Netten bulduğun o programı ise sakın deneme bile sırt için 2 biceps için 3 hareket olan bi programdan hayır gelmez.

YOU THINK BIG

YOU GET BIG

4 gün istiyorsan 3 günpush-pull-legs 4.gün full üst vücut veya geride kaldığını düşündüğün bölgeleri çalıştırabilirsin.Push pull legs itiş çekiş ve bacak olarak kas gruplarının ayrılıp aynı gün içinde çalışma sistemidir.Örnek olarak;

Pzt: Push

Bench Press 5x5 -Göğüs
Overhead Press 5x5 -Omuz
İncline DB Press 4x8 -Göğüs
Lateral Raises 4x12 -Omuz
Skullcrusher 3x10 -Triceps
Pushdown 3x10 - Triceps

Salı: Pull

Deadlift 3x5 -Sırt
Bent Over Row 5x5 -Sırt
Lat Pulldown 4x8-Kanat
Barbell Shrug 4x8-Trapez
Face Pull 4x12-Arka Omuz
Barbell Curl 3x10-Biceps
Preacher Curl 3x10-Biceps

Çarşamba: Dinlenme

Perşembe:Legs

Squat 5x5
Stiff Leg Deadlift
Dumbell Lunge veya Extension
Leg Curl
Calf Raise

4 setten 8-10 tekrar diğerleri (calf 15 e kadar çıkabilir)

Cuma günü ise ya tüm üst vücudu ya da daha fazla önem verdiğin 2 bölgeyi çalışabilirsin.Ben olsam sırt-omuz yapardım.Netten bulduğun o programı ise sakın deneme bile sırt için 2 biceps için 3 hareket olan bi programdan hayır gelmez.

YOU THINK BIG
Dostum çok teşekkür ederim ilgin için. Eline koluna sağlık Allah razı olsun bunu çalışacağım.
YOU GET BIG

Back
Yukarı