Arkadaşlar Bulktayım. Yükse karbo ihtiyacım var. Ve cogu kişi tek seferde mikrodalgada pişirerek 100-150 gr yulafı tüketebiliyormuş. Forumdaki tüm konuları okudum. Ve sırf bunun için mikrodalga aldım eve. Ancak e denediysem bir türlü tam yenecek kıvama getiremedim. (zar zor 50Gr yiyebildim) Ne suyla ne sütle. Bu işin püf noktası nedir arkadaşlar ya? (Mikrodalgada)
Yulafı yemenin en kolay yolu yoğurtla birlikte bana kalırsa, büyükçe bir kaseye yoğurdu doldur içine 4-5 kaşık yulaf birazda damak tadına göre muz ya da üzüm falan koy, yoğurtla birlikle kolayça kayıp gidiyor çiğnemene bile gerek kalmıyor denebilir
Bana kalırsa sütle en güzeli hemde kilo almaya calısan biri icin süt yulaf cici bebe bal bilendirdan gecir al sana on numara öğün
Büyükçe bir kasede 170 gram yulafın üstüne 400 ml süt döküp corn flakes gibi tüketiyordum 800 kalori civarı oluyo ve içinde 100 gramdan fazla karbonhidrat oluyo iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sadece sütle yada suyla yenmesi zaten çok zor oluyor yenmesi tadlandıracak bişeyler katmalısın içine , muz olabilir, kuru üzüm olabilir ben şahsen bal katıyorum gayet güzel oluyor. süte bal katıyorum karıştırıyorum üstüne muz ve yulaf ezmesi mükemmel bi karışım oluyor (balı fazla katma çok tatlı olur zira)
Mikrodalgayamı atıyorsun bu karışımı ve kaç dk bekletiyorsun. Bende Bugun 110 Grama kadar koydum sütü fazla koyunca yenebilcek kıvama geldi.
Yoo mikrodalgaya değil. Yulafın üstüne soğuk süt döküp yiyorum ben ısıtmıyorum. Sütü döktükten sonra 3-5 dk dışarda bekliyorum sadece yemek için. Yulaflar sütte yumuşayınca daha rahat yeniyo iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kaynamis sut+yulaf+tarçın+muz Baska tariflerle bende yiyemiyorum. Ekstradan kuru yemisler ve incirde yakisiyor bu tarifin icine.