Migros Harekete Geç ile Her gün 5 tl

Ben hergün 9 km yürüyorum. Ailedeki herkesin Money Club kartı ve akıllı telefonu var.

Günlük 15 TL iyidir fakat 5 MONEY ile 5 TL kastedildiğine emin misiniz ?

Ben hergün 9 km yürüyorum. Ailedeki herkesin Money Club kartı ve akıllı telefonu var.

Günlük 15 TL iyidir fakat 5 MONEY ile 5 TL kastedildiğine emin misiniz ?
Linkte bilgi yer alıyor. Money Club ve Evet 1 lira[DOUBLEPOST=1402416911][/DOUBLEPOST]bu arada Migros'un bu uygulama konusundaki tavrı beni acayip rahatsız etti, çok güzel başlayan kampanyayı resmen boşladılar, onlarca soru sordum, hiçbirine yanıt alamadım, facebook vb. mecralardan da sonuç alamadım. Bakalım ne olacak bu işin sonu?

Bende mi bi sorun var anlamadim programı açıp yürüyorum ama mesafeyi algılamıyor

Ben de bir kaç telefonda denedim. Her şeyi ayarladım ama çalışmıyor.

Migros kadar adi bir işletme görmedim. Her yerde 5 lira olan şeyi 8 liraya satıyor. Sonra indirim yapıyoruz diye 6 liraya indiriyor.

Şuan yaptıklarının adı da Sözde Sosyal Sorumluluk, kendi çalışanlarına özel herhalde...

Beyler yol mesafesi için gps açık olması lazım tabiki 3gde açı olacak yani 5 lira kazanırken 5 liralık internet paketi uçacak :)

Valla bizim bir arkadaş 15 tl kazandı, ama onun iki gününü yediler, ayrıca bir seferde 3km istiyor, 2-1-2-1-1 yürüyerek 7km yaptım yemedi. Bir be ben iri olduğum için 3kmde 6 tllik acıkıyorum, o yüzden proje bana yaramadı :D:D:D

Valla bizim bir arkadaş 15 tl kazandı, ama onun iki gününü yediler, ayrıca bir seferde 3km istiyor, 2-1-2-1-1 yürüyerek 7km yaptım yemedi. Bir be ben iri olduğum için 3kmde 6 tllik acıkıyorum, o yüzden proje bana yaramadı :D:D:D
Ahaha 3kmde 6tl lik acikiyorum ilahi abi :))) Bos yere yapmaz ne olursa olsun adamlar bu olayi, bende hic girismeden uzak durayim en iyisi :)

Back
Yukarı