Migros Harekete Geç ile Her gün 5 tl

Özellikle maddi durumu iyi olmayan arkadaşlar ya da her gün 3km zoraki yol yürüyen arkadaşlar için güzel bir kampanya. Bir ay sürecek 150tl para fena değil, hergün bir paket tavuk demek :D Akıllı telefonunuza uygulamayı yüklüyorsunuz günde 3km yürüyorsunuz, migros kartınıza 5 tl yükleniyor.
Fırsatlar & Kampanyalar - Migros
harekete_gec_04062014.jpg

Valla benim anladığım akıllı telefona uygulama yüklüyoruz, o belli bir hıza kadar (max 16km/saat gibi ) olan uydu mesafesini ölçüp ne kadar yürüdüğümüzü hesaplıyor. 3km olunca 5 tl para veriyor., o gün için başka puan vermiyor. Ben yükledim bi tur attım 570metre yürüdünüz dedi, eve gidiş gelişte 3km zaten yürüyorum, benim de süt param çıkar mis :D

p4Aydq.jpg
[DOUBLEPOST=1402307551][/DOUBLEPOST]
Detaylı anlatım bekliyorum anlamadım tam olarak basit birşeyse toz paramız cıkar .D
Bu arada migrosta protein tozu satılıyor mu? Sadece migros harcamalarında kullanılacak bir para :D

Son düzenleme:
toplaşalım tüplü bi şahine , 10 liralık gaz atarızi saatte 19km hızla 10 liralık gazı yakarken 5 kişi toplam 25 tl puan. evet girelim bu işe :)

toplaşalım tüplü bi şahine , 10 liralık gaz atarızi saatte 19km hızla 10 liralık gazı yakarken 5 kişi toplam 25 tl puan. evet girelim bu işe :)
Haydaaa :D Olayın sonu: Ben her gün bench atıyorum, kimse para vermiyor deyip, sporu bırakmak :D:D:D

05 haziran 2 temmuz arası puanlar yuruyuş başladıktan en geç 2 gün içinde kayıt olanlara yapılacak tarzı bir yazı var yani geçmiş bir konu

05 haziran 2 temmuz arası puanlar yuruyuş başladıktan en geç 2 gün içinde kayıt olanlara yapılacak tarzı bir yazı var yani geçmiş bir konu
Bugün 10 Haziran 2014, kampanya başlayalı 5 gün oldu, 2 Temmuza kadar sürecek, en gç 2 gün içinde kayıt olanlar diye de bir ifade yok, siz öyle anlamak istemişsiniz.

3000 metreye 5 Money Kampanyası 05 haziran-2 Temmuz 2014 tarihleri arasında geçerlidir.Kayıtlı Money Club üyeleri kampanyadan faydalanabilir.Bir günde en fazla beş Money kazanılabilir.Puanlar yürüyüşün yapıldığı günden itibaren 2 İş günü içinde uygulamaya kayıt edilen karta yüklenecek, 31 Aralık 2014 tarihine kadar kullanılabilecektir.

Son düzenleme:
Müşteri hizmetlerine gidince bir form dolduruyorsunuz ve hemen (emin değilim ancak birkaç gün sonra da olabilir ) alıyorsunuz. Oldukça kolay bir işlem yani.
Birkaç gün değil, direkt alıyorsunuz kasadan, internetten de kaydı 30 saniye sürüyor. o kadar.

Back
Yukarı