Migros Fıstık Ezmesi

orjinali çok pratik olmuyor fakat kavrulmamış olarak orjinalini yemek daha iyi gerçi kavrulmamışını bulamazsın ancak tuzsuz kavrulmuş bulabilirsin. ucuzluk konusunda emin olamadım migrosunki 5,95 bir porsiyon 20 gr sanki bu da ucuz. Tadımın kabuklu tuzsuz yer fıstığı 500 gr ki buna kabuklar da dahil 10 tl falan kısacası fıstık ezmesi olarak bana daha pratik geliyor ufak bir kaba koyup yanıma alıyorum spordan 1 saat önce falan iki lokmada yiyorum hızlı ve pratik geliyor bana.
Bizim pazarda kavrulmamış tuzsuz kilosu 10-11 lira :) akşamları 40-50 Gr gömüyorum güzel oluyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim pazarda kavrulmamış tuzsuz kilosu 10-11 lira :) akşamları 40-50 Gr gömüyorum güzel oluyor.

Kavrulmamış olanı sadece mevsiminde bulabilirsin çünkü kavrulmasa bir süre sonra tadı acılaşır ve küflenir. Kuru yemişler bozulmasın diye kavrulur bu sayede içinde ki nem oranı azaltılır ve çabuk bozulmaması ve tadını koruması sağlanır hata kavrulunca tadı biraz daha kesik ve güzel olur. ama sağladığı fayda açısından çiğ olan daha faydalı tabiki.

Bu ürün iyiki çıktı keşke sektöre farklı firmalarda girip rekabeti ve ürün kalitelerini arttırsalar biz kullanıcılar açısından daha iyi ürünlere ulaşmak için böyle ürünlerin piyasaya çıkması lazım. Yalnız dikkatimi çeken şey migrosta artık gold fıstık ezmesi olmuyor. Gerçi bu ürününde gold fıstık ezmesinden pek farkı yok ama gold firmasını nedense her şeye rağmen arada bir alıp kullanasım geliyor :D

Bu ürün iyiki çıktı keşke sektöre farklı firmalarda girip rekabeti ve ürün kalitelerini arttırsalar biz kullanıcılar açısından daha iyi ürünlere ulaşmak için böyle ürünlerin piyasaya çıkması lazım. Yalnız dikkatimi çeken şey migrosta artık gold fıstık ezmesi olmuyor. Gerçi bu ürününde gold fıstık ezmesinden pek farkı yok ama gold firmasını nedense her şeye rağmen arada bir alıp kullanasım geliyor :D
ben goldu da görmüştüm 13 tl filandı :D abartı ya bazı şeylerin fiyatı istediğin kadar kalitesiz de olsa ( ki değil) yinede o kadar fiyat farkı olması çok saçma :D et satıyolar sanki

ben goldu da görmüştüm 13 tl filandı :D abartı ya bazı şeylerin fiyatı istediğin kadar kalitesiz de olsa ( ki değil) yinede o kadar fiyat farkı olması çok saçma :D et satıyolar sanki
Dün migrosta JİF diye bir marka gördüm 22 TL civarıydı denemek için aldım acaba extra bir özelliği mi var diye. Abartısız söylüyorum migros'un ürünüyle bir fark göremedim. Migros fıstık ezmesi şu an için en iyi seçenek gibi duruyor. Geçenlerde uygun fiyatlı amigo diye bir marka almıştım fakat onunda tadını pek beğenmedim açıkçası. Migros fıstık ezmesinden bir süre devam edicez gibi görünüyor.

Değerli arkadaşlar fıstık ezmesinin içindeki yağ oranını da yabana atmamak lâzım. Fıstık ezmesi iyi bir sağlıklı yağ kaynağıdır. Bu yüzden kalorisi de hatrı sayılır bir şekilde yüksektir. Sağlıcakla kalın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben fitnut kullanıyorum. Şekersiz tuzsuz. Gerçek fıstık tadı var. Çikolatalısı da var. Kararsız kalanlar deneyebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barkodu okumuyorsa birdaha gelmeyecek demek mi oluyor cidden sordunuz mu bu durumu. Bende biraz stok yapsam iyi olacak o halde :)
Direk sormadım ama dün stok yapayım dedim bende girdiğim migrosların birinde ürün yoktu başka bir tane de iki tane buldum aldım başka bir ürünün barkodunu okuturak geçirdiler migros sanal markete baktım orada da yok. ucuz ve fiyatına göre kaliteliydi kötü oldu umarım tekrar satışa geçerler.

Back
Yukarı