Meyve Tüketimi Hakkında Soru (Herkes için önemli)

Beyler şu konuya bir açıklık getirelim , çoğu kişi yemekten hemen sonra veya yemekten hemen önce meyve yiyor.Benim bildiğim ise doktordan aldığım tavsiyeler sonucunda yemeklerden 3 saat sonra yada yemeklerden 1 saat önce yemeliyiz.Örneğin muz en çok tükettiğimiz meyve VGciler olarak.

Karatay hoca meyva zehirdir yemeyin diyor. Bence hiç yemeseniz daha iyi . Meyve yerine çerez yeyin yada sebze yeyin.
Karatay çok medyatik bir profesör haklı olduğu doğru bildiğimiz yanlislari ortaya cikardigi yerler de var elbette ama her programda dikkat çekmek için abartı cümleler kuruyor protein tozlarına da zehir diyor :D Ve ek besin almadan gerekli vitamini nasil alacagiz? Sebzelerin cogunu pisiriyoruz meyve yemiyoruz? ee ne kaldı ki geriye meyve kesinlikle yenmeli ama ölçüsünü bilmek gerekir bence günlük bir elma veya bir iki mandalina idealdir

Karatay çok medyatik bir profesör haklı olduğu doğru bildiğimiz yanlislari ortaya cikardigi yerler de var elbette ama her programda dikkat çekmek için abartı cümleler kuruyor protein tozlarına da zehir diyor :D Ve ek besin almadan gerekli vitamini nasil alacagiz? Sebzelerin cogunu pisiriyoruz meyve yemiyoruz? ee ne kaldı ki geriye meyve kesinlikle yenmeli ama ölçüsünü bilmek gerekir bence günlük bir elma veya bir iki mandalina idealdir
Sebzeleri pişirmeden yiyeceksin vitaminide çerezlerden alırsan süper olur. Bende protein tozu kullanıyorum ama zararlı olduğunuda biliyorum. Kas yapmak için zararınada katlanıcaz artık.

Sebzeleri pişirmeden yiyeceksin vitaminide çerezlerden alırsan süper olur. Bende protein tozu kullanıyorum ama zararlı olduğunuda biliyorum. Kas yapmak için zararınada katlanıcaz artık.
Çerezlerin çoğu kavrulmuş oluyor ve kavrulmamislarinin bile icerdigi vitamin degerleri çok düşük ben şahsen meyve yenmesi taraftarıyım sadece içindeki şeker miktarına dikkat etmek gerekiyor o kadar

elma armut alırken dışı pırıl pırıl olanları almayın arkadaşlar, nerde kurtlu elma var, onu alın. meyve reyonlarında parlak elmaları ışıklların altına koyarlarken,kurtlu elmaları tahta sandık içerisinde yere koyuyorlar, sanıyorlar ki ikinci sınıf fukaralar alır bunları. hayır, kafası çalışan alır.

Bence herşeyi yeteri kadar tüketmek lazım , fazlası zarar. Sütte zararlı ona bakarsanız , kesin olarak kanıtlandı.

Back
Yukarı