Mevzu şınav

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 yaşındayım 1.73 boy 55 kg yim Şınav çekerken 30tane nizami tam şınav çekiyorum tam 20 sn ye de fln bitiyo kollarım aşırı şişiyor 2.ci sette en fazla 8-9 tane çekebiliyorum şınav ve benim 7 senelik güreş geçmişim var idmanlara 6 ay ara verdim forumda girmek istiyorum diye başaldım çekmeye 1 ayım fakat 30tane yi 20 sn ye gibi bir sürede çekebiliyorum ne yazıkki 2. sette 8 -9 geçemiyom :Ss aşırı şiştiğinden sizce normal bir durummu yoksa bi çözümü varmı bekliyorum sizlerden cevablarınızı...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:06 ----------

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

30 tane şınavı 20 saniyede mi :D ben 12 şınavı 1 dk da çekiyorum ama inirken nefes al çıkarken ver ve bunu tam 9 veya 12 set tekrarlıyorum senin proglemin %90 20 saniye nefesini tutuyorsun bi anda çekiyorsun kaslarına oksijen gitmiyor çok çobuk yoruluyor bence nefes ala ala çekmelisin...

ilk sette 30 şınav çekiyorsan ikincide 15 tane çekebilirsin ilk şınava başladığımda bende ilk setten sonra ikinciyi çekemiyordum şimdi 4 set giriyorum tabi ilkindeki gibi 30-35 tane çekemiyorum ama 20 tane çekebiliyorum diğer setlerde. mesele şu diyelim ilk setten sonra ikincide 8-9 tane çektin şınav pozisyonunda kalıp çok ağır zorlayarak 1-2 tane daha çekmeye çalış sonradan artacaktır ben böyle 15 tekrar barfiks çektikten sonra 2 set daha 10 tekrar barfiks çekiyorum ki barfiks zor bir harekettir bendede biraz yağ var düşün

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı