Fotoğraflarınızı koyun hemen bizde rezil olalım..Sporcu idman yapıp aynanın önünde vakit geçiren insan değildir,üslubu,nezaketi ve örnek teşkil etmesi ile sporcu olur.Bu açıdan bakınca siz zaten ''SPORCU'' değilsiniz.Aynı sporu yapmamız aynı yolun yolcusu olmamızı gerektirmiyor..Meter'in vücudu mu mercedes ? Dostum gerçekten sizin gibi bu işten bir bok anlamayan insanlarla aynı sporu yapmaktan utanıyorum.
Puhahahahhah foto koysam sporu bırakırsın ben boşa yapıyorum diye, neyse siz böyle tipleri savunmaya devam edin, biraz akıl biraz fikir yahu.Fotoğraflarınızı koyun hemen bizde rezil olalım..Sporcu idman yapıp aynanın önünde vakit geçiren insan değildir,üslubu,nezaketi ve örnek teşkil etmesi ile sporcu olur.Bu açıdan bakınca siz zaten ''SPORCU'' değilsiniz.Aynı sporu yapmamız aynı yolun yolcusu olmamızı gerektirmiyor..
Mesajlardan genç bir arkadaş olduğun anlaşılıyor,güzel kardeşim ben bu spora 1995 yılında başladım,ozamanlar Üsküdar Fıstakağacındaydı Kaya ağabeyin salonu.Kendisi ozamanlar aktif yarışıyordu.Orada güzel arkadaşlıklarımız oldu,pek çok arkadaşımız podyumdaydı.Puhahahahhah foto koysam sporu bırakırsın ben boşa yapıyorum diye, neyse siz böyle tipleri savunmaya devam edin, biraz akıl biraz fikir yahu.
boşa forumu germeye gerek yok bu kadar uğraşacağına koy bir resim video milleti susturPuhahahahhah foto koysam sporu bırakırsın ben boşa yapıyorum diye, neyse siz böyle tipleri savunmaya devam edin, biraz akıl biraz fikir yahu.
+1Ne kadar yanlışları çok olsada vücudu Türkiye standartlarının çok üstünde.Bu sporada verdiği emek belli