Merhabalar Önemli bir sorum var Uzman olanlar ilgilenebilirmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jesus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jesus

Üye
ben 5 ayda 20 kilo katlettim şuanda 1 aydır kas ağırlıklı calısıyorum cardio yu azalttım sorum şu Cardio yu azalttıkdan sonra kilo verme olasılığım tabi düşecek ama ben Dumbel halter vs vs kaldırıncada kilo verirmiyim yağ yakarmıyım kaslar ileri giderken yağlar geri çekilirmi ?

uzman olmaya gerke yok soru için :)

eğer şu an yağ duzeyın fazla degılse

zamanla kas kutlen arttıgı ıcın yag mıktarı azalır

asıl nokta ıse beslenme

uzman olmaya gerke yok soru için :)

eğer şu an yağ duzeyın fazla degılse

zamanla kas kutlen arttıgı ıcın yag mıktarı azalır

asıl nokta ıse beslenme

her sabah yumurta beyazımı her gun 6 da ise tavuk göğüsümü yerim beslenmede problemim yok 78 kiloyum boyum 1.75 ama vucudumu yağlı hıssedıyorum ama hocama sordugumda aşırı kilolu degılsın dıyor ama ben öyle hissediyorum yani sorun bu özellikle karın bölgem

her sabah yumurta beyazımı her gun 6 da ise tavuk göğüsümü yerim beslenmede problemim yok 78 kiloyum boyum 1.75 ama vucudumu yağlı hıssedıyorum ama hocama sordugumda aşırı kilolu degılsın dıyor ama ben öyle hissediyorum yani sorun bu özellikle karın bölgem

beslenme de nasıl sorun yok :)

bariz sorunlu beslenıyorsun

eger duzgun bır fızık ıstıyorsan duzen gerekır

3- 6 ogun arası ve her ogunun kalıtelı olucak

ole sabah 3 yumrta yerım aksamda tavuk bıde ıyı vucud bekleme

• Like
Reactions: Azi
beslenme de nasıl sorun yok :)

bariz sorunlu beslenıyorsun

eger duzgun bır fızık ıstıyorsan duzen gerekır

3- 6 ogun arası ve her ogunun kalıtelı olucak

ole sabah 3 yumrta yerım aksamda tavuk bıde ıyı vucud bekleme

sadece onlarla kalmıyorki ustam günlük protein ihtiyacını alıyorum kısaca herşeyin yağsızını ve şekersizini kullanıyorum light yogurt light süt hatta kola içsem bile zero :))))

bence sen beslenme programını paylas burda herkeste sana yardımcı olsun :)

hem sen eksıklerın varsa gorursun

hemde hayalındekı vücud için bir adım atmış olursun :)

----------------

ama dedıgım gıbı zamanla kas kutlen artıcak ve yag mıktarıda azalcak :)

ama hafıfte olsa kardıoya devam edebılırsın haftada 3 gun 20 dk kadar

• Like
Reactions: Azi
bence sen beslenme programını paylas burda herkeste sana yardımcı olsun :)

hem sen eksıklerın varsa gorursun

hemde hayalındekı vücud için bir adım atmış olursun :)

----------------

ama dedıgım gıbı zamanla kas kutlen artıcak ve yag mıktarıda azalcak :)

ama hafıfte olsa kardıoya devam edebılırsın haftada 3 gun 20 dk kadar

tamam ustam konuya ekleyecegim şimdi teşekkür ederim herşey için thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:07 ----------

ben 5 ayda 20 kilo katlettim şuanda 1 aydır kas ağırlıklı calısıyorum cardio yu azalttım sorum şu Cardio yu azalttıkdan sonra kilo verme olasılığım tabi düşecek ama ben Dumbel halter vs vs kaldırıncada kilo verirmiyim yağ yakarmıyım kaslar ileri giderken yağlar geri çekilirmi ?

Beslenme Programı 3 öğün 1 araöğün

Sabah kahvaltı 2 kibrit kutusu yağsız peynir 2 domates 2 yumurta beyazı 2 salatalık 1 bardak yeşil çay 4 siyah zeytin

Öğlen : Kaşarlı Sucuklu tost 1 avuç antep fıstığı ve leblebi

Akşam : yarım porsiyon tavuk göğüsü yada kanat Yağsız Yoğurtlu cacık 10 dk sonra haşlanmış 1 adet domates 1 adet havuç ve 1 adet patates

spor vakti ..

spordan 1 saat sonra : 1 elma 5 erik 5 kiraz vs

Ben 30 senedir su "kibrit kutusu" anlayamadim gitti. Butun kibrit kutulari standart sanki

genellikle öyle deniyor bizde diyoruz :) en kolay betimleme şekli budur peynirin gramınımı söyleyim kolayı varken zoru seçmek saçma neyse spordan sonra pek birşey yemiyorum cunku geç saatten sonra besin alımı yağ oranını arttırıyor

Sabah 1 tane kibrit kutusu
Oglen sinirsiz sigara
Aksam cakmak gazi
Bide bunu dene 10 gunu hicbiseyin kalmaz (cidden)
Birak yahu su kibrit kutusu ayaklarini

genellikle öyle deniyor bizde diyoruz :) en kolay betimleme şekli budur peynirin gramınımı söyleyim kolayı varken zoru seçmek saçma neyse spordan sonra pek birşey yemiyorum cunku geç saatten sonra besin alımı yağ oranını arttırıyor

Idmandan sonra sen kaslarini proteinle beslemezsen nasil gelismeyi duyunuyorsun? Hadi gelismeyi birak ne kadar fazla kas kutlen olursa yag oranin da ona nazaran dusecektir.

Senin spordan sonra bi sey yememen yaglanmani onuyor mu saniyorsun? Vucut ac kaliyor ve yarin da bu sekilde ac kalcagini biliyor ve o yuzden de kendini bu duruma hazirliyor.

Bil bakalim nasil? :)

spordan sonra basit seker , karbonhidrat ve ozelliklede protein alimini ihmal etme. Boyle sadece yerinde sayarsin ilerleme degil gerileme olur.

Ayrica beslenme seklini de biraz daha zenginlestirmeni oneririm protein agirlikli besinler ile.

Idmandan sonra sen kaslarini proteinle beslemezsen nasil gelismeyi duyunuyorsun? Hadi gelismeyi birak ne kadar fazla kas kutlen olursa yag oranin da ona nazaran dusecektir.

Senin spordan sonra bi sey yememen yaglanmani onuyor mu saniyorsun? Vucut ac kaliyor ve yarin da bu sekilde ac kalcagini biliyor ve o yuzden de kendini bu duruma hazirliyor.

Bil bakalim nasil? :)

spordan sonra basit seker , karbonhidrat ve ozelliklede protein alimini ihmal etme. Boyle sadece yerinde sayarsin ilerleme degil gerileme olur.

Ayrica beslenme seklini de biraz daha zenginlestirmeni oneririm protein agirlikli besinler ile.

dediginizi anlıyorum karbonhidratlı besin olarak neleri önerirsiniz ?

gunde bır butun tavuk ye yanındada bulgur pilavı. boyum 1.97 kilom 93tu 88e dustum yalnız yag oranında dehset bır azalma farkettım kaslarım buyudu amıno asıt %100 whey protein ve l carnitine le dwm et. ekmek yeme yaglı seylerden uzak dur. eger abartılcak bır seyın yoksa defıne yapma kas gir hep onlar ztn yagların yakımına yardımcı olur. NOT: KILO VERIRKEN HIC DEFINASYON CARDİO YAPMADIM. sadece 10dk ısınma kosusu yapıorum. bence ıdmandan sonra protein tozu yada protein agırlıklı beslen böle vucuduna yazık edersın aç bırakarak. zayıflamak ugruna yerınde sayar kasların buyumez

illaki zayıflama devam eder ancak kaslanma çok artarsa artarsa kiloda alırsın ama spor ve yeme düzenli oldukça yağlanma azalacaktır
devam et

bence öğlen menüsünü değiştir...özellikle antep fıstığını mümkünse tüketme direk yağ bağlıyor...onun yerine fındık,badem,ceviz üçlüsünü tüket..abartmadan tabi ki .)

Back
Yukarı