uzman olmaya gerke yok soru için![]()
eğer şu an yağ duzeyın fazla degılse
zamanla kas kutlen arttıgı ıcın yag mıktarı azalır
asıl nokta ıse beslenme
her sabah yumurta beyazımı her gun 6 da ise tavuk göğüsümü yerim beslenmede problemim yok 78 kiloyum boyum 1.75 ama vucudumu yağlı hıssedıyorum ama hocama sordugumda aşırı kilolu degılsın dıyor ama ben öyle hissediyorum yani sorun bu özellikle karın bölgem
beslenme de nasıl sorun yok![]()
bariz sorunlu beslenıyorsun
eger duzgun bır fızık ıstıyorsan duzen gerekır
3- 6 ogun arası ve her ogunun kalıtelı olucak
ole sabah 3 yumrta yerım aksamda tavuk bıde ıyı vucud bekleme
bence sen beslenme programını paylas burda herkeste sana yardımcı olsun![]()
hem sen eksıklerın varsa gorursun
hemde hayalındekı vücud için bir adım atmış olursun
----------------
ama dedıgım gıbı zamanla kas kutlen artıcak ve yag mıktarıda azalcak![]()
ama hafıfte olsa kardıoya devam edebılırsın haftada 3 gun 20 dk kadar
ben 5 ayda 20 kilo katlettim şuanda 1 aydır kas ağırlıklı calısıyorum cardio yu azalttım sorum şu Cardio yu azalttıkdan sonra kilo verme olasılığım tabi düşecek ama ben Dumbel halter vs vs kaldırıncada kilo verirmiyim yağ yakarmıyım kaslar ileri giderken yağlar geri çekilirmi ?
genellikle öyle deniyor bizde diyoruzen kolay betimleme şekli budur peynirin gramınımı söyleyim kolayı varken zoru seçmek saçma neyse spordan sonra pek birşey yemiyorum cunku geç saatten sonra besin alımı yağ oranını arttırıyor
Idmandan sonra sen kaslarini proteinle beslemezsen nasil gelismeyi duyunuyorsun? Hadi gelismeyi birak ne kadar fazla kas kutlen olursa yag oranin da ona nazaran dusecektir.
Senin spordan sonra bi sey yememen yaglanmani onuyor mu saniyorsun? Vucut ac kaliyor ve yarin da bu sekilde ac kalcagini biliyor ve o yuzden de kendini bu duruma hazirliyor.
Bil bakalim nasil?![]()
spordan sonra basit seker , karbonhidrat ve ozelliklede protein alimini ihmal etme. Boyle sadece yerinde sayarsin ilerleme degil gerileme olur.
Ayrica beslenme seklini de biraz daha zenginlestirmeni oneririm protein agirlikli besinler ile.
Sabah 1 tane kibrit kutusu
Oglen sinirsiz sigara
Aksam cakmak gazi
Bide bunu dene 10 gunu hicbiseyin kalmaz (cidden)
Birak yahu su kibrit kutusu ayaklarini