Merhaba Sayın Üyeler

amaç insanlara hizmetse bence mallar hardline gibi yurtdışından getirtip türkiye de paketlenirse fiyatlar herkes için uygun olur ve satışlar önemli ölçüde artar.

kanımca ticarette anahtar iyi niyettir. Alışveriş ederken firmanın iyi niyetli olup olmadığına bakarım. 3-4 kez alışveriş ettim kendileriyle. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar. Fiyat politikaları da oldukça makul, tüm ürünlerde en uygun fiyatı sunmaya çalışıyorlar baktığınız zaman. beni en çok cezbeden kredi kartına taksit olayı. başarılarının ve tabi ki indirim ve kampanyalarının devamını diliyorum :D

Güvenilir bir firma her konuda yardımcı oldular sürekli ilgilendiler ve sürekli siparişim hakkında kargom hakkında bilgilendirildim ve eksiksiz teslim aldım.. kendilerine buradan teşekkürler

ürünü tatil döneminde sipariş ettim ve işleme alındıktan sonra bir gün bile geçmeden ürün eksiksiz olarak elime geçti teşekkürler supplementler.

adını duyurmuş 2-3 siteden biri zaten. kolaylıkla siparişinizi verip alışverişinizi yapabilirsiniz. ihtiyaç duyanlar online olarak yazışabilir veya sipariş verildikten sonraki teyit için yaptıkları aramada, sorularınız yada isteklerinizi dile getirebilirsiniz

Zaten ürün fiyatları açısından şu an en iyi site.İlk siparişimle birlikte,hizmetlerinin de iyi ve çok hızlı olduğunu gördüm :)

Weider amino 2200 aldım.yarısından fazlası parçalanmış un gibi toz haline gelmiş.Buna bir çözüm bulunamaz mı acaba?

Gönderilen sipariş mükemmel hizmet.

Aradığım ürünü kolayca bulabildim sitede, fiyatı uygundu kargo süresi mükemmeldi 24 saatten kısa sürede elimde oldu. supplementler.com a teşekkürler. herkese şiddetle tavsiye ederim.
:D:D:D

%100 güven verdiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim, 1 gün arayla sipariş ettiğim 2 üründe orjinal ürün ve ürün alımından 1 gün sonra elime geçti minnettarım :) yalnız arkadaşlarımın yorumlarına katılıyorum supplementler.com yetkilileri, eminim ki fiyatları biraz cazip ve insanı teşfik eder değerlere çekerseniz ürün satışınızda yine %100 hatta daha fazla artış göreceksiniz, umarım değerli yönetici ve sorumlu arkadaşlar bizlerin bu feryadına çözüm getirecekler ve bizlerinde eşe dosta tavsiye/önerisiyle satışlarınızı katlıcağız... hem sizler kazanacaksınız hemde bizler daha memnun kalacağız...
ilginize alakanıza çok teşekkür ederim, yakın zamanda görüşmek üzere :)

Verdiğim Ultimate Nutrition Tribulus GRW HP 2 (TestostroGrow HP2) siparişini 2 gün içerisinde sorunsuz teslim aldım teşekkürler.
Güvenirlilik konusunda birşeyler söylemeye gerek duymuyorum; Ürünler gayet başarılı fiyat konusu ise Türkiye de malesef yüksek sanırım firmanın yapabileceği pekte birşey yok ancak benim ricam belki birkaç ürünü birden alan üyelere birtakım indirimler yapılması yönünde bir adım.
Başarılar.....

Çok Memnun Kaldım

Supplementler.com'dan ilk alışverişimi gerçekleştirdim.

Aynı söyledikleri zaman içinde Yurtiçi Kargo ile paketim hiçbir sorun olmadan, eksiksiz olarak elime ulaştı. Bu süreç boyunca düzenli olarak e-postalarla bilgilendirildim. Ayrıca gönderimi kargo sayfasından takip edebildim. Ürünlerimin kondisyonundan da çok memnun kaldım. Bundan sonra Supplementler.com'dan alışveriş yapmaya devam edeceğim; hatta tüm arkadaşlarıma da alışverişlerinde bu siteyi önereceğim.

Supplementler.com yetkililerini iş prensipleri ve ilgilerinden ötürü tebrik ederim.

-- Kornelyus

Weider power whey ve all free form bcaa sipariş ettim bir gün içinde elime geçti sorunsuz olarak.supplementler.com'a teşekkürler.

Tek alışveriş yaptığım site , tek güvendiğim site hız ve orjinallik konusunda bahsetmeye gerek yok herşey ortada(alişveriş yapanlar için).Müşteri Hizmetleri başarılı karşısındakine değer veriyor yapılıcak tek şey supplementlere üye olup bol bol gönül rahatlığı ile alışveriş yapmak.Daha cok alısveris yapmak dileği ile iyi ki varsın supplementler.com

Back
Yukarı