Merhaba Adim mert istanbuldayım arkadaslar 90lıyım 16 yasındayım bb ile aslında cok ilgileniyorum ama yapmıyorum dogrusu ozenle gidip dumbell alıyorum eve gelince tık yk hareketleri bilmemden vs.vs. elimde 3 ve 8kg'lik dumbell war nasıl bi calısma yapabilirim gunluk olarak ? hareketlerin ismini ve yapılıs sekillerini yazarsaniz cok sevinirim 1,65 boyundayım 65 kiloyum NOT: bazı terimleri bilmiyorum sizler kadar tecrubeli deigilim şimdiden ozur dilerim yardımcı olursanız cok sevinirim yardım eden etmeyen herkese şimdiden tesekkurlerrr.....
Re: Merhaba Bi Bakarmisiniz Hosgeldin önce forumu gez daha sonra sorularini sor. Senin yaptigini herkez yapsa forumda - lütfen yardim diye basliklarla dolu olurdu. Bunlara gerek yok cünkü cogununun cevabi burada... bulamadigini sorarsin...
Re: Merhaba Bi Bakarmisiniz haklisiniz pardon...... ancak arastirdim biraz ve gordumki ortalama yaşlar benden yuksek ne yazikki o yuzden baslık acma geregi duydumm
Re: Merhaba Bi Bakarmisiniz Yasla alakasi yok. Forumu 2 saat gezsen bitiremezsin, "arama" yazan yerden istedigin konulari arayip cogunun cevabini bulursun, bulamadigin sorulari sorabilirsin tabiki.