Peki bugun yediklerimi yazıyım...
Sabah: (6 da kalkıyorum koşuyorum 1,5km sonra kahvaltı yapıyorum)
Kişniş otlu borsc çorbası
yanında muzlu milkshake
lahana yaprağı marul brokoli içerikli karışık salata (yağsız, sadece limon sıkıyorum)
2 kibrit kutusu kadar peynir
1 adet 160 gr ton balığı,fırınlanmış kıtır ekmek bide var onuda ton balığıyla beraber yiyorum.. 100gr. 1 paket
**Büyük annemin Karışımını yiyorum 15 gr. 1 çorba kaşığı kadar...(Emin olun tadı berbat)
(458 cal.. 100 gr kıtır ekmeği)
sabah bu kadar
Sabah ile öğle arası (11 gibi):
2 adet muz 1 adet yeşil elma
3 tane havuc suyu kendim sıkıyorum
Öğle(1-2 gibi)
benimki patates + soya soslu 5,6 tane yiyorum en fazla
tanesi 80-100 gr arası
500ml cocacola...
domates soğan marul turp karışık salata (zeytinyağlı)
100 gr kadar çiğ sosis (salatayla iyi gidiyor)
Öğle akşam arası

3-3,5 arası)
kendi mixim var meyve suyu kendim sıkıp içiyorum (portakal elma muz ananas domates havuç)yarım litre kadar 2 bardaklık içiyorum
**Yumurtayı kaynatıyorum üzerine asit değeri normal limondan yüksek yeşil rus limonu sıkıyorum yumurta kabuğu köpürüyor köpükleri yiyorum
Akşam

6 da)
1 adet 160 gr ton balığı
yanında karışık salata
50-60 gr kadar pastırma
100 gr kadar kemiksiz tavuk göğsü
Saat 8de de idmanım var ilk 10-15 dakika stretching yapıyorum sonra ilk şınavımı çekiyorum 15 tane sonra 4set*50tekrar mekik yapıyorum.30 sn her set arası mola sonra 2. şınavımı çekiyorum 15 tane sonra yine 4*50 mekik yapıyorum ama bazen 1 dk dinleniyorum karın kaslarım çok ağrıyor.sonra 'V hareketim' var onu yapıyorum (bacaklar yerden kalkık 15,20 cm başım havada kalıyorum 45-90 sn arası ne kadar dayanbilirsem
sonra 2 dk kadar dinleniyorum ağırlığa geçiyorum 5 Kg. ile bugun omuz çalıştım mesela (forumda bulunan Flexor hocanın Evde Çalışma Prog. uyguluyorum)15 tekrar*6 set 3 hareket uyguluyorum dumbell ile Her set arası max. 45 ile 30 sn
son şınavımı çekiyorum 15 tane..20 dk kadar ara veriyorum.
O ara geçiş süresi olarak 20 dk sonra kol çalışmaya başlıyorum eğer ölmüşsem

7,5 kg ile 5*20 uyguluyorum ama hala canlıysam 10 kg ile 4*15 uyguluyorum 4 hareket'i son yerde ise 15*2 şınav 2 dk mola ile bitince 4 dk mola ve 30 sn aralıklarla 5tekrar*3 set yumruk üstü şınav yapıyorum...haftada 3 gün çalışıyorum 3 gün koşuyorum(1,5 km koştuğum/gün)
Programım bu kadar sonra gece 10 da yarım kase ananas yiyorum 500ml de tam yağlı sütü içip 1 kasede yoğurt yiyorum yatıyorum.Sabah 6da da kalkıyorum...
Hergün aynısını yapmıyorum idmanda aynı setler ama farklı bölgeler çalışıyorum,beslenme de ama yakın oluyor beslenme.
AMA HALA KİLO VEREMİYORUM....kafa_Hergün bunları yemiyorum değişiyor ama buna yakın yiyorum