merhaba arakadaşlar Sizce barfiks ve dipsle vucut gelistirmek mumkunmudur?

barfiks ve dipsle vucut yapilirmi

• Total voters
    7
Üst vücut icin yeterli olur ama ek agirlik gerek belden takilan
yardimci olursaniz çok sevinirim,birde bunlari her gun yapan adamda gelisim gorulurmu
Gögüs kanat yani üst bölgeyi geliştiririr ama bi süre sonra o gelişimde durur daha fazla ekipmanla daha iyi vücut çıkarırsın.[DOUBLEPOST=1491731741][/DOUBLEPOST]
Üst vücut icin yeterli olur ama ek agirlik gerek belden takilan
Afka özelden yazarmısın bi soru sorucam teşekkürler

Son düzenleme:
tanidik birisi var 18 yasinda bodybuilder den farki yok tek sorun bacak kaslari 4 yildir yaptigini ve hic agirlik calismadigini soyluyor,kolu 38 cm demek ki oluyormus :-)

Bu çalıştıgı işede bağlı her ne olursa belli bir şekilde kolu ağırlık hissediyorsa elbette dumbellsız falan gelişim mümkün senin sorun barfix ve dipsle gelişmen benim de cecabım bu hareketler sadece üst bölgeyi geliştirir kolu hacimlendirir burda önenli faktörde beslenmen dikkat etmezsen dahada kas kaybı yaşayabilirsin

Evet ben hiç salona gitmeme rağmen evde yaptıgım hareketlerle kol ölçümü geçen sene ölçmüştüm 28di şuan 34.5 cm

5ve 15 kg dumbell 20kgda halter var 5kgyla acma germe yapıyorum 15 kgyla 2x8 kol acıp birleştirme 2x8 one dogru kaldırma 2x12 biceps 2x8 de 5 kg dumbella triceps calısıyorum sınavda gogusleri zorlucak sekilde 2x40 ve 1x20 şekilde yapıyorum karın tarafına da bu aralar yükleniyorum

Back
Yukarı