Merak ettiğiniz bir sorunun cevabı

Sayın forum sakinleri aktif spor yapan insanlar olarak kilonu hiç göstermiyorsun lafını çok duymuşuzdur örnek veriyorum bi adamı ele alalım kas kütlesi fazla olsun ve bu adam 80 kg olsun ve yanına bir adam daha koyalım bu kişide 80 kilo olsun, ama aktif spor yapmayan bir insan olsun, kas kütlesi az olan adam daha yağlı ve iri gözükecektir bunun sebebi kasın daha ağır ama yağın çok daha hacimli büyük olmasıdır , bu gün bir arkadaşım ile tartıldık adam benden daha yağlı daha kalıplı duruyor ama kilosu 80 benimki 84 benim kas kütlem daha fazla kollarım falanda daha büyük boyumuzda aynı ,bende bu yazıyı yazma gereği duydum, yanlışım varsa düzeltin , aşşağı fotoğraflar koyuyorum bu konu hakkında

Son düzenleme:
Bu konunun benzeri çok açıldı aynı şeyleri söylemiştim,doğal vücutlar için en iyi kombinasyon yağ+kas ,bu şekilde bombeli ve hacimli bir görüntü oluşturulabilir.Tabi karın kasını feda etmek gerekecek...

katılıyorum , ayrıca şahsi fikrim karın kası kadar gereksiz bir kas olamaz ya sadece görüntü neredeyse

katılıyorum , ayrıca şahsi fikrim karın kası kadar gereksiz bir kas olamaz ya sadece görüntü neredeyse
Hayır aslında karın kası gerekli bir kas,güçlendirmek çok önemli ama görünmesi gerekmiyor...(Hacim için geçerli,estetik düşünen arkadaşlar karın kasına da odaklanabilir saygı duyuyorum).

Bu fikri her yerde söyleme, benden sana tavsiye :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
, salonda bi arkadaşım var boylarımız aynı adam benden 4-5 kilo daha fazla çocuk parça parça her yeri :) bende çıkmıyor ya kıskanıyorum

Ben karın kasını görüntü için çalışmıyorum , core bölgemi güçlendirmek icin çalışıyorum , Haraket formları konusunda ve sakatlamayı önlemek için . Karın kası bu yüzden bence çok önemli .
karın kası zaten bazı hareketlerdede çalışıyor diye biliyorum

Back
Yukarı