Merak ettiğim sorular var?

Herkese öncellikle merhaba ben 3 sene önce aşırı şekilde kiloluydum 110 kiloydum ve yürüyüş ve düzenli spor yaparak 66 ya indim.Fakat şimdi kas yapmak istiyorum fakat aklımda bazı sorular var?
1-Kas yapılınca kilo artıyormuş bu sıkıntı çıkartır mı?
2-Karın,göğüs ve kol çalışıp diğer yerleri çalışmasam sıkıntı olur mu?
3-Spora devam edeceğim ama Ağustos ayında tatile gideceğim ve yaklaşık 13 gün spor yapma şansım olmayacak bu kaslar erir mi?
Bu soruları cevaplarsanız mutlu olurum.Birde bilen birisi bana 1 ayda nasıl en etkili şekilde nasıl ğöğüs karın ve kol kaslarını geliştirebiliceğim bir program söyleyebilir mi?

1 artar evet. Yaglanabilirsin de. Ama temiz beslendifin surece endise edecek kadar olmaz. Zira kas kutlen artacagi icin bundan sonra kilo vermen de kolaylasir.

2 olmaz da dengesiz olur. Neden calismayasin ki. Ayrica tum vucudu calistirman diger kaslarin gorsel olarak on plana cikmasini kolaylastirir
3 erimez. Spor yapmadigin gunler metabolizma hizina uygun olarak pr/kh/yag almaya devam et. Spor yapmayacagin icin miktarlada dusus olacak elbette. Met hizina gore beslenme programi yap. Pizzadan cipsten dondurmadan vs uzak dur

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 ayda kas olmaz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı