Merak Ettiğim Bir Soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkeze iyi günler yaşım 16 ilk başta 1.5 ay evde yaptım vücut geliştirme şmdi ise spor salonuna yazıldım ve spor salonum çok iyi beğendim ama benim sorum forumda araştırdım tam bir cevap bulamadım genelde kilo boy yağ oranına göre değişiyor dedikleri için soruyum dedim 1.76 boyumdayım 80 kiloyum belim 90 cm yavaş yavaş beli azaltıcağım 80 civarı olunca kilo 80de kalıcak boyumda 1.80 olunca iyi bir fiziğe sahip olacağımı düşünüyorum ama benim sorum kardiyo antrenmanımı ağırlık antrenmanından öncemi yoksa sonra mı yapmalıyım 10 dakika bisiklet 10 dakika eliptik bisiklet 20 dakika koşu bandında interval çalışıyorum kardiyoyu önce yapınca ağırlıkta çok ter atamıyorum ondan üstümde ter soğuyor sonra yaparsamda kas kaybı olcağını söyleyenler var beni aydınlatıcak saygı değer konudan anlıyan biri yardım ederse çok sevinirim teşekkürler

Antrenmandan önce yapacağın cardio çalışmaları gücünü tüketecektir. Antrenmandan sonra 10-20 dakikalık cardio kas kaybına yol açmaz.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : cardio once mi sonra mi?

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı