Meme uclari

Bu problem maalesef birçok sporcuda oluyor (gynecomastia), bu sebeple yurtdışında özellikle göğüs uçlarından basit bir ameliyat ile düzeltmek mümkün. Herhangi bir plastik cerrah halledebilir diye düşünüyorum.
ilgili bir video aşağıda;

Sen ne diyon lan insanlik yapip bilgi veriyoz şekil yapma
Bendede ayni sorun yalanci jinekomasti varmis ama senin yasinda fazla yalanciliktan cikmistir belki doktora git bi görun estetik ve plastik cerrahisi
Senin şeklini bozarım. Lanlı lunlu konuşmada çocuk gibi. Madem adam olmadın hak ettin bunu burada onca adam var tek cıvık cevap veren karaktersiz sensin ben sana adam ol yazma dedim sen onu bile beceremedin. Terbiyesiz karaktersiz cıvık ve sana şu an ettiğim laflar. Dua et buradayız . Ağzımı bozdurma. Ayrıca admin böyle cıvık adamları burada tutma.

Jinekomasti denilecek bir durumun yok dostum düzenli antremanlar gidereceksin.

Yağ oranın düştükçe o bölgedeki değişikliği göreceksin,ayrıca dips hareketini tavsiye edebilirim,şekillenmeye başladığında dediğimi anlayacaksın..

Jinekomasti denilecek bir durumun yok dostum düzenli antremanlar gidereceksin.
Yumuşak meme ucu resimlerinden Jinekomasti olup olmayacağını gittiğim doktora 7-8 farklı fotoğraf göstererek öğrendim. Resimden yağ mı doku mu oldugunu aşırı değilse anlayamazsınız dedi. Resimler arasında çok daha kötüleri de vardı, daha iyileri de vardı. İçiniz rahatlasın istiyorsanız bir doktora görünün. Bilimsel olarak rahatlatın.

Üst göğüs'e ağırlık ver zaten alt göğüs bench'te normal tutuşta çalışıyor zamanla şekillenecek ve önemsemeyeceksin,bende aynı durumdaydım ayrıca creatin kullanıyorsan ara ver ve değişiklik olup olmayacağına kendin karar ver.

Back
Yukarı