• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Melih Yıldız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
azmin elinden hic birsey kurtulamaz bence son 2 foto gayet guzel estetik..Belki biraz daha definasyon yukaridada yazilmis zaten..Basarilar..

crespo ben bu vücuda steroid girdiğini düşünüyorum.Lütfen gerçekçi olalım bu vücudu inşa etmek için uzun zaman harcaması gerekli.Ama sen bu arkadaşın steroid kullanmadığın söylüyorsun ben inanmıyorum

evet evet , o zamanki sözümü yiyorum , bana bile yapıyo şero :D iğne vurmayıda öğrenmiş , ama yaptığı kürler gerçekten verimsiz ve gaydasızdı , asıl şimdi yapmaya başladı , bakalaım sonucu görücez hep beraber

xxxxx crespo aldıgın ılacın haddı hesabı yokk yakında ölebılırsın dıkkat et
konuscagına antreman at

Son düzenleyen: Moderatör:
qüseLL vucut dogrusu kollar özellikle ama gögüsler küçük kalmışş 2 sene içinde ii bir gelişme başarılarının dewamı dilerimmm ;) bu arada amınoasıt protoın tozu fln kullandınmı????:s

melo kardeş sen galiba bulk olmayı daha çok seviyorsun gibime geliyor.

daha fazla irileşme bence ( şahsi fikrim emeğe saygım var) yarışmalara falan girmeyi dülşünmüyorsan eğer bekle crespo kardeş ile beraber bende sana yetişelim sonra hep beraber büyürüz

melo kardeş sen galiba bulk olmayı daha çok seviyorsun gibime geliyor.

daha fazla irileşme bence ( şahsi fikrim emeğe saygım var) yarışmalara falan girmeyi dülşünmüyorsan eğer bekle crespo kardeş ile beraber bende sana yetişelim sonra hep beraber büyürüz

bu adam varya bu melo , senede 12 ay diyet tedir , ben bulkdan başka bi halde olduğunu görmedm , :D , yarışma dedinde , hazırlanıyo ya...

disiplinli çalışmıssada kaytarmış mideden ve göğüsten gibi geldi,başarılar

bu çatlaklar bazı nba oyuncularında da var sanırım çok kilo alıp vermekten oluyor mesela glen davis nba in sayılı şişkolarındandır :) onda da var diye biliyorum

Back
Yukarı