mekikte hata yapıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BerkU

Üye
mekik çekerken karnımı değil belimi hissediyorum.belim ağrıyor.çok sinir bi durum.ne yapmalıyım?karnımı sıkıyorum ama işe yaramıyor.

mekik çekerken karnımı değil belimi hissediyorum.belim ağrıyor.çok sinir bi durum.ne yapmalıyım?karnımı sıkıyorum ama işe yaramıyor.

uzak dur. Crunch ' a geç.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=Xyd_fa5zoEU[/YOUTUBE]

onda da ağrıyo :/

nasıl bir ağrı bu ? çalışırken olan bir şey mi yoksa sürekli mi oluyor.

Belli hareketlerde mi ağrı yapıyor yoksa tüm beli çalıştıran hareketlerde mi ?

mekik,crunchta belden kuvvet alıyorum ve bunu nasıl engellerim?yani karın kaslarım çalışmıyor.

sen bir şeyleri yanlış yapıyorsun gibi ya hayırlısı. Crunch'ta nasıl belden kuvvet alıyorsun anlamadım ? Crunch'ta bel yerden kalkmaz ki. video çek gönder burada.

* Hareketi doğru yaptığına emin ol.

sırtımdaki çok çok hafif kamburumsu bi kavis var ondan olabiir mi?

sanmıyorum. bir süre bel bölgeni çok etkileyen hareketlere ara ver bakalım. geçici bir sakatlık olabilir.

belinde bir incinme sakatlık bozukluk vs yoksa muhtemelen yanlış yapıyorsun

evet yanlış yapıyorsun aynı durumda bende vardı mekiği doğru yapmıyordum 150 200 mekik çekiyordum doğru yapmaya başlayınca max 70 oldu.tahminimce belden itibaren simetrik bir şekilde kalkıyosundur kapanma yerinde karnını şıkıştıracaksın

nitrococuğun dediği gibi cruncha geç ondada belin ağrıyorsa cruchta belin yerden kesilsin yeter fazla ayağa kalkmana gerek yok ondan kaynaklanabilir

belinin altına yumuşak bişey koy yada yumuşak bi yerde yatarak dene belin ondan ağrıyo olabilir.

Bluestahli size tavsiyem yumuşak (çöken) zeminde bu tür hareketlwri yapmamanız ciddi problemler olabilir.
Berku problemine ahmet53100 güzel deginmiş.Yarım mekigi tercih et.ellerinden destek alm****alkarken odun yutmuş gibi düz kalkma,belin yerden kalkmadan omurgan karnını sıkıştırak şekilde oval olsun.

Başarılar.....

Back
Yukarı