Mekik

stricken

Yeni Üye
Evde çalışanlar için mekik ve yarım mekik nasıl yapılır açıklayabilir misiniz?

Ben bügününe kadar yerde sırt üstü,dizler 90derece kırık. Ellerin başın arkasında ancak boyunu çekmeden karına yük vererek kafamı dizlerin arasına kadar getiriyordum. Ama sanırım o kadar getirilmiyormuş..Neyse size bırakıyorum,teşekkürler weightlifter

3xMAX idealdir. Sayı saymak yerine müziğin sesini aç ve karnın yanana kadar yap. Sayıya takılma müziğe uymaya çalış. Yarım mekik normal mekiğin yarısıdır:))) Yani sırtını yerden hiç kaldırmazsın bel hareket etmez. Bel ağrısı olanlar için iyidir. Sadece vücudun üst kısmını sıkıştırırsın. Hızlı yapılması faydalıdır. Çabuk etki gösterir..

3xMAX idealdir. Sayı saymak yerine müziğin sesini aç ve karnın yanana kadar yap. Sayıya takılma müziğe uymaya çalış. Yarım mekik normal mekiğin yarısıdır:))) Yani sırtını yerden hiç kaldırmazsın bel hareket etmez. Bel ağrısı olanlar için iyidir. Sadece vücudun üst kısmını sıkıştırırsın. Hızlı yapılması faydalıdır. Çabuk etki gösterir..

belimde ağrı olmasa 7283723 çekerim gibi geliyor. Karnımı hiç zorlamıyor. Belime ağrı yapıyor :S

Bunun nedeni yanlış çalışman olabilir ya da belinde bir problem olabilir. Ya da yanlış çalışma koşulları olabilir. Mekik sehpası kullanmayı deneyebilirsin. Mekik sehpası sayesinde yanmanı engelleyen dinlenmeyi de ortadan kaldırırsın. Daha faydalı olur..

Back
Yukarı