Mekik Nasıl Geliştirilir ?

Merhaba :) Şuanda 30 Tane Mekik çekebiliyorum . Önümde 1 Ay gibi bir süre var :) bu sürede hedefim 45 :) nasıl daha fazla mekik çekebilirim ? yardımlarınızı bekliyorum :) Teşekkürler

karın kasların güclendıkce ıster ıstemez eskı sayılarını artırıcaksın yetersız gelıcektır ama dınlenmeye onem ver eger artırıcagına dusuyorsa orda sorun var demektır.

amacın hacımse agırlık ıle cekmeye basla derım

Bodye başladığımdan 15 mekik çekebiliyordum 1ay 2 hafta oldu 50 mekik çekebiliyorum her antreman sonrası haftada 6 gün ilk ay 15x4 alıştırdılar ama dayanamadım ilk ayın son haftası 25x4 yaptım şuan 2. hafta bitti 3. haftadayım hala 25x4 yapıyorum fazla zamanım olduğunda tek bir kez durmadan çekmeyi denemedim çünkü herkes yazıyor kaç çekebilirsin felan onun içinde 50 çekebiliyorum.ama 25x4 alıştım 100 tane artırıcam çünkü başladığım mücadele sporu baya hırs verdi...

Bir yöntem de 30'u ikiye böl 3 kerede çek. 15 + 15 + 15. Gün geçtikçe tekrarı artır. 16+16+16 vs. gibi. Nefesini iyi ayarlarsan sayıyı maximumda tutabilirsin. Genelde yanlış nefesle kaslar çabuk yoruluyor.

Back
Yukarı