Mekik hareketi Six packler

Arkadaslar ben six packlara takmış durumdayım :) 1000 ip atladıktan sonra
buradaki hareketleri ve sonra
buradaki hareketleri yapıyorum önceden ayağımı biryere sıkıştırıp yada bi arkadasım tutuyor dizlerime kadar kalkıp öyle mekik çekiyordum şimdi o linklerdeki hareketleri yapıyorum sizce six packları iyi bir şekilde çıkartırmıyım + besinime dikkat ediyorum. o linklerdeki hareketler yeterlimi haftanın 5 günü yapyorum hafta içi bide idmanlarım oluyor futbol. extra triceps kol kasları göğüs kası çalısıyorum. ŞİMDİDEN YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

böyle 2 programı üstüste vurmana hiç gerek yok ben 4 5 tane hareketle sixpackim hali hazırda duruyo önemli olan yağ oranın tavsiyem heryerini çalış güzel bir program ve düzenli bir beslenmeyle istediğin görüntüyü elde edersin başarılar

böyle 2 programı üstüste vurmana hiç gerek yok ben 4 5 tane hareketle sixpackim hali hazırda duruyo önemli olan yağ oranın tavsiyem heryerini çalış güzel bir program ve düzenli bir beslenmeyle istediğin görüntüyü elde edersin başarılar
EYVALLAH KARDES

Üyelere kullanıcı adları ile hitap ediniz! Forum kurallarını okuyunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru diyor sadece karın çalışma evde bile çalışıyorsan nerdeyse tüm vücudu gayet iyi çalıştırırsın
ben sadece düz mekik ve düz şınavla gayet iyi bi sonuç almıştım üstüne fazla düşmeden bide tam çıkartmıştım sixpackleri:)
sen bu kadar sadece karın yerine tüm vücudu çalış karın yanında sonuç daha tatmin eder

Doğru diyor sadece karın çalışma evde bile çalışıyorsan nerdeyse tüm vücudu gayet iyi çalıştırırsın
ben sadece düz mekik ve düz şınavla gayet iyi bi sonuç almıştım üstüne fazla düşmeden bide tam çıkartmıştım sixpackleri:)
sen bu kadar sadece karın yerine tüm vücudu çalış karın yanında sonuç daha tatmin eder
Triceps göğüs egzersizleri felan var onlarıda yapıyorum ama karın kasının üstüne biraz fazla düştüm bu videolar six pack çıkarmaya yarar mı ?

Sixpacklerde ben faydasını gördüğüm en önemli hareket , Squat oldu belli olan karın kaslarımı epeyce belirginleştirdi. Tabi kendimizi bu kadar zorlamayada lüzum yok, hocaların dediği gibi bu işin %30 u idmanlarsa %70 'i mutfak kendini aşırı zorlamaya gerek yok.

İşin büyük kısmı diyette tabi ki de, karın antrenmanı da mutlaka olmalı. Kendiliğinden çıkacak değil sonuçta. Master hocanın dediği gibi er gün de çalışılabilir. Haftada 3-4 kez de. Overtraning olmuyormuş.

Önemli olan 4 farklı bölgeyi çalıştırmak. Her bölgeye 2 set yapsan toplam 8 setle hamur gibi yoğurmuş olursun. Daha sonra da ağırlık eklersin.

Ben şimdi böyle farklı açılardan çalışıyorum. Sabırla devam.

İşin büyük kısmı diyette tabi ki de, karın antrenmanı da mutlaka olmalı. Kendiliğinden çıkacak değil sonuçta. Master hocanın dediği gibi er gün de çalışılabilir. Haftada 3-4 kez de. Overtraning olmuyormuş.

Önemli olan 4 farklı bölgeyi çalıştırmak. Her bölgeye 2 set yapsan toplam 8 setle hamur gibi yoğurmuş olursun. Daha sonra da ağırlık eklersin.

Ben şimdi böyle farklı açılardan çalışıyorum. Sabırla devam.
Overtraning olmadığı kesin bir bilgi mi acaba ? Beni hep korkuttular her gün mide çalışırsan karın kasların çıkmaz, aksine azalır diye.48 saat dinlenmesi lazımmış ama biraz saçma bence mekik her yerde askeriyede dahi en azından dayanaklılık için her gün yapılan bir şey, çok zorlamanın fıtık başlangıcına gidebileceği dışında pek bir zararı olacağını sanmıyorum.

Videoda Örnek Anlatım Vardır

Crunches 20
Russian Twist 20
Hip Ups 20
Crossed Leg Tuck In 20
Cobra 10
Spiderman Crunch 10
Bucket Drop 10
Open Arm Plank 10 Sağ 10 Sol
Windshield Wipers 20
Beast Abs: B E A S T
Beast Abs: T S A E B

Bu Proğramı Hergün 16 DK Uygularsan Ayrıca Güzel Bir Diyet Yanındada L-Carnitine Kullanırsan Kesin Sonuçlar Alırsın Six Pack ;)

Mide kaslarinin da her kas gibi dinlenmeye ihtiyaci oldugunu ustune basa basa anlatmisti forumdaki hocalardan biri,her gun calismani tavsiye etmem

Normalde Haftada 1 Kez Öneriliyor Benim Proğramıma Göre Bu Bir Proğramın Karın Kası Egzersizidir. Haliyle Ben Diğer Hareketleri Yaptıktan Sonra Bunuda Yapıyorum. Örneğin Kol Çalışırken Kol Çalışmam Bittikten Sonra 16 Dk Bu Proğramı Çalışıyorum. Bence Karın Kası Pazartesi Çarşamba Cuma Günleri Olmak Üzere 3 Gün 1'er Gün Arayla Çalışılmalıdır. Verdiğim Proğramı Kullanacak Arkadaşlara Normal Vucut Çalışma Proğramınıza Bu Verdiğim Proğramıda İlave Ederek Çok Daha İyi Sonuçlar Alabilirsiniz.

L-Carnitine Kullanarak Daha İyi Sonuçlar Elde Edebilirsin.
Normalde Haftada 1 Kez Öneriliyor Benim Proğramıma Göre Bu Bir Proğramın Karın Kası Egzersizidir. Haliyle Ben Diğer Hareketleri Yaptıktan Sonra Bunuda Yapıyorum. Örneğin Kol Çalışırken Kol Çalışmam Bittikten Sonra 16 Dk Bu Proğramı Çalışıyorum. Bence Karın Kası Pazartesi Çarşamba Cuma Günleri Olmak Üzere 3 Gün 1'er Gün Arayla Çalışılmalıdır. Verdiğim Proğramı Kullanacak Arkadaşlara Normal Vucut Çalışma Proğramınıza Bu Verdiğim Proğramıda İlave Ederek Çok Daha İyi Sonuçlar Alabilirsiniz.
Deniyeeceğim kardeş yenni bir alet aldım onuda paylasıcam onada bakarsanız sevinirim.

Overtraning olmadığı kesin bir bilgi mi acaba ? Beni hep korkuttular her gün mide çalışırsan karın kasların çıkmaz, aksine azalır diye.48 saat dinlenmesi lazımmış ama biraz saçma bence mekik her yerde askeriyede dahi en azından dayanaklılık için her gün yapılan bir şey, çok zorlamanın fıtık başlangıcına gidebileceği dışında pek bir zararı olacağını sanmıyorum.
Mide kaslarinin da her kas gibi dinlenmeye ihtiyaci oldugunu ustune basa basa anlatmisti forumdaki hocalardan biri,her gun calismani tavsiye etmem

Forumun özel üyesi olan birinin söylediklerini paylaşıyorum. Neticede burada çoğu özel üye bilgi veriyor ve biz onları dinliyoruz. Tabi ki aksi ispatlanana kadar. Onun aynen dediğini belirtmek isterim. Kendisi 'masteer' hoca. Hatta şu konuyu inceleyebilirsiniz.

Yağ Yakmak ve İncelmek Nasıl Olur? | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Burada mı söylemişti tam hatırlamıyorum.

Back
Yukarı