Mekik hareketi nasıl daha iyi olur

Arkadaşlar ben evde çalışıyorum mekik çekiyorum yarım mekik sehbasız sizce mekik sehbası almalımıyım dahamı etkili olur sehba ile yaparsak 50 tl yi geçmicek sehbalar önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

İstediğin yerde istediğin kadar mekik çek karın kaslarının belli olması için yağ oranının düşük olması lazım.

Önce yağ oranını düşürmelisin karın kaslarının belli olması için.

Ben evde çalışıyor olsam mekik aleti almam. Salonda bile kullanmıyorum.

İstediğin yerde istediğin kadar mekik çek karın kaslarının belli olması için yağ oranının düşük olması lazım.

Önce yağ oranını düşürmelisin karın kaslarının belli olması için.

Ben evde çalışıyor olsam mekik aleti almam. Salonda bile kullanmıyorum.

Teşekkürler yorumun için kilom:60 boy:176 yaş :16 karın kasını 2 haftadan beri evde çalışıyorum hafiften belli 3 ay içinde böyle çok belli olurmu acaba.
Karnımda yağ yok.

Arkadaşım eğer dediğin gibi yağın yoksa. 2 aya çok güzel karın kaslarına sahip olursun bence.

Benim futbolcu arkadaşım vardı. Yağ oranı çok düşüktü. 1 ay da haftada 3 gün çok sıkı çalıştı süper baklavalar elde etti.

mekik aleti iğrenç bir alet onun yerine kapı barfiksini şiddetle tavsiye ederim ben barfikste yarı asılı duruyorum bacaklarımı düz bir şekilde kaldırabildiğim kadar kaldırıyorum alt karın için harika
üst karın içinde eline bi tane dambıl alıp döküm varsa flanşda olur kollarını dümdüz yukarı kaldır yada ellerini göğüsüne çapraz koy ellerinde flanşlarla bacaklarınıda havaya kaldır dizlerinide kır ayak bileklerini dizlerinle aynı hizaya gelecek poziyonda mekik çek ben 1 gün aralıkla 2 set alt karın 2 set üst karın çalışıyorum antreman sonlarında çok etkili oluyor

Back
Yukarı