Mekik çekerken ağrı

sp0sky

Üye
Arkadaşlar yarım mekik çekerken karın kaslarım sızlıyor bunun normal olduğunu kasların çalıştığını biliyorum ama bugün 5. günüm ve mekik çekerken sol alt karında belli bir noktada ağrı oldu hala ufak bir ağrı var fıtık olmasından korkuyorum sizce bu ağrının nedeni nedir ?

kas zorlanmasına bağlı ağrı olabilir
kolay geçmez
o bölgeyi vuran hareketleri bi müddet yapma 1-2 hafta
biraz dinlen
çok ağrı varsa yanma varsa bi doktora görün

Eğer ciddi şekilde karın bölgesi çalışıyorsanız, diğer bölgeleriniz gibi o bölgeninde dinlenmesi gerektiğini unutmayınız

Ve ek olarak ; fıtık o alanla ilgili değildir,bel ile alakalıdır,siz belli bir süre mekik yapmayın dinlenin,unutmayın sağlığınızdan olmak spordan daha önemli değildir.

Arkadaşın dediği gibi kasık fıtığı da olabilir.

Benim de başıma gelmişti. Rectus abdominis ile eksternal obliklerin birleştiği yerde bi ağrım vardı. Doktora gittim. 'Fıtık' dedi. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi.

Tr deki dr larımızın durumu maalesef ortada. Güvenemedim ve başka bir dr ye daha gittim. O kas zorlanması olduğunu söyledi. 1-2 hafta sonra geçeceğini, eğer geçmezse o zaman fıtık ihtimali üzerinde durulabileceğini belirtmişti.

Dediği gibi de oldu. 1-2 hafta sonra ağrı geçti.

Arkadaşın dediği gibi kasık fıtığı da olabilir.

Benim de başıma gelmişti. Rectus abdominis ile eksternal obliklerin birleştiği yerde bi ağrım vardı. Doktora gittim. 'Fıtık' dedi. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi.

Tr deki dr larımızın durumu maalesef ortada. Güvenemedim ve başka bir dr ye daha gittim. O kas zorlanması olduğunu söyledi. 1-2 hafta sonra geçeceğini, eğer geçmezse o zaman fıtık ihtimali üzerinde durulabileceğini belirtmişti.

Dediği gibi de oldu. 1-2 hafta sonra ağrı geçti.

dediğin gibi ben de sağlıkçı olduğumdan olabilir mi diye düşündüm ama bugün daha iyiyim

Back
Yukarı