megadyn multivitamin ve mineral takviyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan acer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acer

Üye
megadyn kullanmayı düşünüyorum bir zararı olur mu? ağır çalışmıyorum ama zayıflamak için az yiyorum ve evde dambıl programınıda çalışıyorum.evde bu ilaç var kullansam diyorum bilginiz var mı? hamilelik öncesi ve emziren anneler için üretilmiş o yüzden soruyorum tamam sonuçta vitamin ve mineral sadece ama yinede aklıma takıldı.teşekkürler
dscf0069medium.jpg

Hamile veya emziren kadınlara üretilen bir ilacı içeriğinde şunlar var diye içmeye başlarsan ,her ilacın içinde mutlaka işine yarayan bir şey bulursun.Doktor değilim ama özel durumdakiler için üretilen ilaçların mutlaka başka etkileri olabilir.

ilaca bak maşallah bütün vitanminler içinde :D ama bilip bilmeden yinede ilaç almanı tavsiye etmem

bende bundan kullanıyorum eczanede 7 lira göründüğü gibi hamileler için üretildiği için vitamin oranları ve demir falan birazdaha yüksek yani hamileler için olması ek bişey getirmiyo sadece oranları ona göre düzenleniyor o kadar.

supradyn e eşdeğer denebilecek bir vitamin. içeriği günlük kullanıma uygun, ekonomik bir tercih. hamilelik ibaresi ancak daha güvenli olduğu anlamına gelir :).

kardeş tüm doktorlardan istediğinde verdiği yan etkisi olmayan bildiğim kadaryla supdradyn multivitamin. boyle bir hastalık eksiklik içilen ilaçların bir yan etkisi olabilir. supradyn multivitamini hemen hemen herkez kullanmıstır her eczaneden recetesizce alabilirsiniz "tavsiye"

bir multivitamin formülü. resimde görünenden başka bir şey de içermiyor. hamilelikte tavsiye ediliyor olması gizli yan etkileri olacağı anlamına gelmez.

içeriğine bakın, inceleyin, aklınıza yatarsa kullanın.

d3 değil de d2 içeriyor olmasına ve demir içeriğine dikkat etmekte fayda var.

içeriği megdyn e göre çok daha iyi fiyat olarakta aynılar.Ama hamileler için olması bize bir yan etki yaparmı onunla ilgili hiç bilgi yok..

Back
Yukarı