Meal Prep (Öğün Hazırlama) için hangi kutuları kullanıyorsunuz ?

Öğünlerimi önceden hazırlayıp şu kaplarda saklıyorum...

• Plastik Kapaklı Cam Kap

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    3
Tupperware kaplar biraz pahalı olsa da sağlıklı ve güvenilir olduğunu iddia ediyorlar, en azında 3 liralık kutulardan iyidir.

Bento Box'lar kullanışlı duruyor fakat Türkiye'de bulamadım, sanırım Ebay, Amazon tarzı yerlerden almak gerekiyor.

Cam kaplar daha sağlıklı gibi geliyor ama ağır oldukları gibi bir gerçek var, bu da kullanım zorluğu yaratabilir.

Kullanım kolaylığı, temizlik ve hafiflik açısından siz hangisini tavsiye ediyorsunuz ?

Valla öyle marka filan kasmaya gerek yok, git bir büyük markete veya mutfak ürünleri satan yere, mutlaka vardır envai çeşit. ben 3 küçük 1 büyük plastik kap aldım mesela carrefourdan mı ne, gayet iş görüyor, okadar kasmaya gerek yok...

Valla öyle marka filan kasmaya gerek yok, git bir büyük markete veya mutfak ürünleri satan yere, mutlaka vardır envai çeşit. ben 3 küçük 1 büyük plastik kap aldım mesela carrefourdan mı ne, gayet iş görüyor, okadar kasmaya gerek yok...
Daha önce aldığım kaplar sık kullanımdan erimeye başladı, protein alıyorum ayağına plastik yemek de istemiyorum haliyle :)

Meraktan sordum genelde videolarda sporcular Bento kullanıyor.

Back
Yukarı