Max antremanı

Forum da bir kaç kez arama yapmama rağmen bulamadım.Max antreman denemek için ne kadar süre geçmesi gerekir.Daha doğrusu 2 max antremanı arası ne kadar olmalıdır ? max antremanla ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Max-Ot mu bahsettiğiniz ?

sayın heavyduty omuzlar, bacaklar ve önkol için en iyisi 10-12 tekrar arası deniyordu. burda 4-6 denmiş geçilmiş. bildiğim kadarıyla zorlama yanma hissini verirse bu 3 kas grubundan daha iyi sonuç alınabiliyordu. çelişiyor burası
:shock::shock:

Burdan bakarsanız..

https://www.bodyforumtr.com/antreman/kas-insasi-icin-en-iyi-tekrar-araligi-a142.html

Evet öyle deniyor ama ben max-ot antrenmanından omuzda baya iyi hacim yakaladım. Bacaklarda sanırım bunun için 6-8 tekrar öneriliyor. Omuz ve önkol için yanma hissini bende okudum ama bacağı görmedim. Ön kolda ise hafifi ağırlık çok tekrar ile yanma hissini denedim kesinlikle benim için doğru.thums:

sayın heavyduty omuzlar, bacaklar ve önkol için en iyisi 10-12 tekrar arası deniyordu. burda 4-6 denmiş geçilmiş. bildiğim kadarıyla zorlama yanma hissini verirse bu 3 kas grubundan daha iyi sonuç alınabiliyordu. çelişiyor burası
:shock::shock:

Burdan bakarsanız..

https://www.bodyforumtr.com/antreman/kas-insasi-icin-en-iyi-tekrar-araligi-a142.html

Evet omuzlar diğer kaslara göre daha fazla gerilim isterler. Fakat bu programda arka arkaya pressler mevcut bu yüzden bu tarz bölgelere etki edebilir.

peki haftada 4 gün salona gidebiliyorum max-ot 5 gün çıkarmalımıyım bi yeri yoksa aynı günde 2 yeri çalıştırabiliceğim bi yer varmı ?

peki haftada 4 gün salona gidebiliyorum max-ot 5 gün çıkarmalımıyım bi yeri yoksa aynı günde 2 yeri çalıştırabiliceğim bi yer varmı ?

Bu antreman risklerinden biri kesinlikle adinda anlaşılacaği gibi overtraining yapabiliyor.

sahsen ben oldum ve overtraining konusuna özenle dikkat edilmeli.

eğer hakkiyla max-ot uygulanirsa kesinlikle cok yorucu ve bitirici izdirap verici oluyor.

ancak bende bundan zevk almaya basladiğimdan su anki programim güç ve max-ot benzeri program.

Oldukça güçlendim.

işte bu programin en büyük artısı güç ve kuvvette büyük gelişme göstermemize yarar.

Bu antreman risklerinden biri kesinlikle adinda anlaşılacaği gibi overtraining yapabiliyor.

sahsen ben oldum ve overtraining konusuna özenle dikkat edilmeli.

eğer hakkiyla max-ot uygulanirsa kesinlikle cok yorucu ve bitirici izdirap verici oluyor.

ancak bende bundan zevk almaya basladiğimdan su anki programim güç ve max-ot benzeri program.

Oldukça güçlendim.

işte bu programin en büyük artısı güç ve kuvvette büyük gelişme göstermemize yarar.

Eee ne demişler büyük güç büyük sorumluluk ister. Bu program ile iyi hacim alabilirsin ama bazı ağır şartları var, o da iyi beslenme ve uyuma. Kaslar yeterinde recovery olursa overtranning olmaz. thums:

Back
Yukarı