denizxz_e
Üye
Arkadaşlar Geçende benzer bi konu açılmıştı bugünde otelde profesyonel fitness hocasına sordum haftada 2 den Masturbasyon yapıyorsan vücut yapmayı unut dedi ve genelde spordan sonra yaptıgım için gevşeme rahtlık hissi veriyor unut dedi yani kafama takıldı ben günde 2 kere ihtiyaç için kendimi iyi hissetmek şaşırmamak için belkide yapıyorum , herneyse gelelimki asıl konuya eğer böyle gerçekten ciddi bi gelişimi engelliyen birşey varsa ben geçen sene bi antideprasyan ilacı kullanıyordum onu içtigim zaman Masturbasyon yaptıgım zaman sperm gelmiyor yani ama normal Masturbasyon gibi tek yanı sperm gelmiyor ozaman öyle birşeye başvurıyım diyorum siz nediyorsunuz bu konu hakkında
doktora felan söyliyemiyorum çekiniyorum haydar dümene msj atmayı karar verdim en sonunda oda dalga geçtigi atmadım arkadaşlar sizde fazla dalgaya almassınz sevinirim ihtiyaç meselesi sonuçta insanlık hali akrep burcuyum idare edin
doktora felan söyliyemiyorum çekiniyorum haydar dümene msj atmayı karar verdim en sonunda oda dalga geçtigi atmadım arkadaşlar sizde fazla dalgaya almassınz sevinirim ihtiyaç meselesi sonuçta insanlık hali akrep burcuyum idare edin