Evet benim ilgimi çekmez ama çok fazla talep olursa ya da açma gerekliliği görürse yönetim böyle bir bölüm açabilir. İlgili başlığa önerinizi yollayın.
Fit ve iyi vücudunuzu sergilemek için üye fotoları bölümü var. Başkalarının hele meşhurların fit vücudunun gösterilip, paylaşım yapıldığı bir bölüm yok. Siteyi nasıl anladınız bilmiyorum ama ben sizi anlayamadım.
Ortada basit bir yersizlik vardı bunu dile getirdik o kadar. Şahsen bende kimseyi kınamıyorum yani olabilir, nereye açılacağını kestiremeyince Uluslararası Vücut Geliştirme bölümüne bu başlığı açmışsınız. Uymamış dedik.
selam;öncelikle adam meşhur olması felan umrumda değil muhteşem güzel bir fiziği var bunuda adam laylada reinada yapmamış herhalde adamın vücudu harika benm anladığım bu,senide anlıyorumda dedikerin benm sorunum değil öyle bir bölüm olsa oraya koyardım bu resmi ama yok,benm bildiğim bu site bb ağırlıklı olakla birlikte fitness sitesi yada ben yanlış anlıyorum çevremde ggördüğün her salonun adı%100 fitness salonudur. bb salonu die bisalon yok ozman insanlar kandırılıyor.benim hoşlandım vücut tipi bu ,saygılar