mankenlik ve body building

İnternette pek yararlı bilgi bulamadım . Mankenlerin beslenme ve mevsimsel hareketleri nelerdir . Bulka girerlermi ? Amacım irileşmekten ziyade fit bir vücut suan fitim fakat vücüdumdaki kas oranı yetersiz mesela . bulkamı girmeliyim yoksa gunluk ihtiyacım olan kaloriyi alıp vucudumun goruntusunu mu duzenlemeliyim . Mankenlik ve VG isteyen kişilerin çalışmalarında ne gibi farklılıklar olabilir ?

pek fazla kas kütlesine ihtiyacın yok aynı şekilde çok yağsız olman da hoş durmaz. ağırlık çalışmasını ciddiye al , kardiyo da yap ama yediklerin ihtiyacından fazla olmasın. zamanla fiziğin kas kütlesi açısından çok değişmese bile daha iyi görünür.

Teşekkürler cevap için günlük kalori alımı kadar almak en mantıklısı gibi bu hedefte .[DOUBLEPOST=1441651407][/DOUBLEPOST]Yağ oranım yüksek değil ama kas oranım düşük . Bulk olayı kafamı karıştırıyordu

Hafif bulk derken 200 300 gibi eklemelermi 194 boy 73 kiloyum . Ama öyle ektomorf değilim yani geniş legen kemigim felan . Açıkcası düşük bi bulk denemeyi düşünüyorum kararsız kalmak denemekten daha beter .

Clean bir şekilde denemek kafama yattı . Zaman kaybetmeden baslıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 390
Back
Yukarı