Manken vücudu yapmak için neler gereklidir?
Şişmek çok kas yapmak istemiyorum bunun için ne tür bir antreman programı yapmalıyım ?
Ne tür beslenmeliyim ?
Bilgiler verirseniz sevinirim tesekkurler.
Direk program veremem biraz araştırsan forumda bir sürü konu var. Sıradan güzel bir program işini görür. Yanı özel bir antreman şekli yoksonuçta amacın aynı kas yapmak
manken vücudu derken (şişmemem fln) yağ oranının düşüklüğüyle alakalı
yanı 10 civarına inmelisin en azından
(yanı yağ tabakası yok olursa six pack olsun her türlü kas olsun ortaya çıkar
) beslenmede Zaten aynı şekilde
şimdi biraz da forumda dolaşırsan her türlü konuda daha detaylı bilgi bulabilirsin
![]()
Boyum 1.83 kilo 72 yağ oranımı bilmiyorum ss yükleyebilirim vücudun amamanken vücudu istiyorsan boy kilo yağ oranını söylemen lazım ona göre sana bişeyler söyleyebilirim
benim profil fotoğrafında yağ oranm 9 yani 8 lere falan düsürürsen güzel sixpack cıkarabilirisn
pp deki gibiysen yüzde 13 civarı sanırım yağ oranın belki fazla bilemedim bulking dönemine başla kilo kazan kas kütleni arttırdıktan sonra yağ yakımını uygula diyetleBoyum 1.83 kilo 72 yağ ğ anımı bilmiyorum ss yükleyebilirim vücudun ama
Tesekkurlerpp deki gibiysen yüzde 13 civarı sanırım yağ oranın belki fazla bilemedim bulking dönemine başla kilo kazan kas kütleni arttırdıktan sonra yağ yakımını uygula diyetle