abi kırıcı kaba konustuysam kusura bakma sakın senın bılgındende suphe etmiyorum tabiki ama biraz balon gibi geldi kütlesi güzel konusulması tabi normal ama cogu insan olaya biraz daha farklı yaklasıyor o yuzden boyle seyler soyleme gereksınımı duydum kusura bakma tekrar kaba konustuysam cok konusulur fakat mr olimpiada büyük basarılar elde edemez demek istemistim kısaca bazıları politik falan dıyor zaten adam bu sene alabileceginin en iyisini aldı bügüne kadar çok iyi bir adam cıktıda islam cografyasından yani hakkımı yendi mr olimpiada oda var biraz objektif yaklasmak lazım diyorum sadeceBak ben sana şöyle diyim; 16-17 yıldır ifbb pro bodycileri takip ederim. Yaşım 34. Videolardan değil canlı yayında izledim Jay ile big ramy'i.
Phil Heathi de yakından da gördüm. Çok sevdiğim favori yarışmacılarımdandır. 35 yaşında Phill. Big ramy de 29 yaşında.... Ne adamlar var Mr. O olmayıp ta efsane olan. Kevin Levrone gibi. Bu sayı artar genç arkadaşım. Dünya Phil heathi konuşmuyor şuan. Kanıtladı kendini çünkü. 3x Mr O olarak. Şu an genç bir potansiyel yarışmacı konuşuluyor. Sevgiler...