Bu adamı mr olimpia secmeyen heyetin objektiflikten uzak oldugu cok acık ve net. Eminim 150 kilo defineliğe bile ulaşır bu ayıcık![]()
Bu ne böyle ya. Aman yarabbimm. Tek sorunu derisimi kalın ne artık parçalı görünmüyor bölgeleri onuda ayarlarsa bnce bu yıl alır. Ama müslüman olması sakat işte. Ben müslüman deilm ama bir müslümanın kazanmasını en cok isreyenlern başnda geliyorum belkide. Umarım kazanır. Üst bacak cok geliştirmiş son hali. Bazıları şintol kullandı falan yazmış şintol kullanan mr olimpiaya giremiyor bilginizezaten şu anda 330-335lbs civarı yani 150kg ve yarışmaya pek yok,formunu görürseniz de gayet kuru.sürekli büyüdüğü de aşikar.belki tam bu yıl olmasa bile en kötü önümüzdeki birkaç yıl içinde +150kg göreceğiz onu olimpia sahnesinde.
güncel form durumu(150kg) için bkz:
Bu adamı olympia olarak göreceğimize inanıyorum. karnı diğer yarışmacılar gibi büyük değil , devasa genişlikte çatısı var , bacakları zaten efsane. sadık kameraya 5-6 cm daha yakın durmasına rağmen ufacık kalmış. bakalım bu seneki kondüsyonu nasıl olacak.
Bu adamı olympia olarak göreceğimize inanıyorum. karnı diğer yarışmacılar gibi büyük değil , devasa genişlikte çatısı var , bacakları zaten efsane. sadık kameraya 5-6 cm daha yakın durmasına rağmen ufacık kalmış. bakalım bu seneki kondüsyonu nasıl olacak.
Sadik hadzovic de müslüman bildiğim kadarıyla ve yarısmada gecen sene 2. Olmustu
yav güzel kardeşim aradaki estetik, kuruluk farkınıda göremiyor musun? tüm dünya bize karşı ayaklarına girmek insanı mutlu ediyor sanırımBu adamın Mr. Olympia birincisi olması lazım. Yıllardır haksızca Phil Heath kazanıyor.(gerçi bu sene başka zenci bir adam kazanmış) ama Big Ramy o podyumdaki bütün vücutçulardan gerçekten çok üst seviyede. Dünyadaki en iyi vücutçu Big Ramy'dir. Ancak maalesef ki, Big Ramy Mısırlı bir Müslüman olduğu için hakkı yeniyor yıllardır.
Eki Görüntüle 51284 Phil Heath ile Big Ramy Olympia podyumunda yan yanayken, sırtı bacakları iki katı neredeyse...
Bundan 30 sene olsa iriliği ile belki ön plana çıkardı da artık sadece kuruluğa ve kas estetiğine/ simetrisine bakılıyor.Bu adamın Mr. Olympia birincisi olması lazım. Yıllardır haksızca Phil Heath kazanıyor.(gerçi bu sene başka zenci bir adam kazanmış) ama Big Ramy o podyumdaki bütün vücutçulardan gerçekten çok üst seviyede. Dünyadaki en iyi vücutçu Big Ramy'dir. Ancak maalesef ki, Big Ramy Mısırlı bir Müslüman olduğu için hakkı yeniyor yıllardır.
Eki Görüntüle 51284 Phil Heath ile Big Ramy Olympia podyumunda yan yanayken, sırtı bacakları iki katı neredeyse...