Elimde bu mamalardan var. İçinde protein vitamin ve mineraller var. Spor sonrası kullanmamın zararı, faydası ne olabilir ?
![]()
*Hastanede çalışıyorum*
Bu mamalar hastalar için hazırlamıştır, evet besin içeriği bakımından tüketime uygun gibi gorünebilir ancak pekte uygun sayılmayan ürünler.
Özellikle çocuk ve ileri yaştaki kanser beslenme bozukluğu gibi hastalıklarda kullanılıyor.
Zaten fark ettiysen besin içeriği kısmı normal bir besine kıyasla çok daha detaylı. Hem maddi olarakta pek avantajlı değiller.
sakıncalı. hem tüketim dağılımı hem de spor sonrası kullanılması için üretilen bir şey değil. bırak "gerçekten" ihtiyacı olan kullansın.Evet hocam hic yemek yemeden bununla beslenen insanlar var. Besin degeri cok yuksek. Icinder gercekten her sey var. Ama neden uygun olmadigini anlamadim. Birazcik daha kas kazanmaya yardimci olmaz mi ? Bu arada yillardir spolr yapliyorum. PROTEIN tozuda kullaniyolrum ama isyedogim verimi alamiyorum. Acikcasi splolr sonrasi kullanip biraz kujtle arttirmasini ummustum.
Evet hocam hic yemek yemeden bununla beslenen insanlar var. Besin degeri cok yuksek. Icinder gercekten her sey var. Ama neden uygun olmadigini anlamadim. Birazcik daha kas kazanmaya yardimci olmaz mi ? Bu arada yillardir spolr yapliyorum. PROTEIN tozuda kullaniyolrum ama isyedogim verimi alamiyorum. Acikcasi splolr sonrasi kullanip biraz kujtle arttirmasini ummustum.
Bununla ilgili bilimsel bir çalışma gösterebilir misiniz?kullanabilirsin sorun yok
nesi çok yüksek yav. 300 ml sinde 300 kalori var. shake hazırla bi tane 700 kalori. doktorlar da aynısını söylüyor 2 tane içip bütün günü çıkarabilirsin diye yaşlılaraEvet hocam hic yemek yemeden bununla beslenen insanlar var. Besin degeri cok yuksek. Icinder gercekten her sey var. Ama neden uygun olmadigini anlamadim. Birazcik daha kas kazanmaya yardimci olmaz mi ? Bu arada yillardir spolr yapliyorum. PROTEIN tozuda kullaniyolrum ama isyedogim verimi alamiyorum. Acikcasi splolr sonrasi kullanip biraz kujtle arttirmasini ummustum.