Malzeme bu adam olurmu ??

erdalkd

Üye
20140928_143854.jpg bu gobekten kurtulmam lazım .
20140928_143854.jpg

Maraton her gun kendinize bir hedef belirleyin ve her seferinde mesafeyi uzatin...3 4 ay boyle devam edip form tuttuktan sonra spor salonuna vucut gelistirme dusunuyorsaniz yazilabilirsiniz...kosu bantlarinda uzun mesafe kosular cok sıkıcı oluyor..o yuzden acik hava daha motive ediyor...marotan kosarken dinlenmiceksiniz! Gucunuzun bittigi an yeni bir enerji gelir onu hissedersiniz iste o zaman vucut yag depolarini kullanmaya baslar..basarilar
..

Hem Zayıflamak hemde vücut geliştirmek istiyorum geçen hafta başladım koşuya 30 dakikada 3.5 km koştum. İkisini bir arada yurutememmim ?

O zaman ilk once zayiflayin biraz..ikisi bur arada zor olur zaten..vucut gelistirmede malum zayiflatmaz... biraz kilo verip baslarsaniz hem daha rahat calisirsiniz hem cardiyoya daha az vakit ayirirsiniz...tekrar basarilar

Sizin kapasitenizi bilemiyorum..soyle diyeyim..kosuya baslayip gucunuz bitince yeni bir guc gelir..iste o zaman yag yakimi baslar..artik ne kadar zorlarsaniz...dedigim gibi ilk yorulmanizda burakirsaniz sadece karbonhidrat depolarini bosaltirsiniz yaglar durur..maximum eforla yapabildiginiz kadar..basarilar..

Back
Yukarı