OsmanlıOrdusu
Üye
Merhabalar değerli arkadaşlar şehir dışında okuyorum ve yurtta kalıyorum.Yurtta kaldığım için beslenme imkanlarım sınırlı.Yaklaşık olarak 4 sene önce 1.5 sene boyunca antrenman yaptım.Biraz bilinçsizdim fakat o zamanlar vücudumda yağ oranı çok azdı.Antrenman yaptığım zamanda 65 kiloydum.Antrenmanları bıraktıktan sonra 1 sene içinde yanlış beslenme alışkanlıklarım sayesinde 82 kiloya kadar çıktım.Daha sonra yani şimdi 62-63 kilo civarına düştüm.Fakat vücudumda çok fazla yağlanma oldu.Hemen hemen her bölgeye yayıldı.Kilo vermeme rağmen yağlar kaldı.Kiloyuda bilinçli olarak vermedim.Şu anda kısacası yurtta kaldığım için sabahleyin kahvaltı ve bir öğün yemek hakkım oluyor.Tabi yemek tabldotta kahvaltı da yemekte olduğu gibi çok sınırlı bir kibrit kutusu peynir 4 zeytin 1 kibrit kutusu kadar hazır bal ve sınırsız ekmek
.Kahvaltı saatleri sabah 7:00 ve 10:00 arası.Yemek saati ise 14:00 ile 18:30 arası oluyor.Ek olarak marketten kendime birşeyler alabilirim tabi bu da bütçem doğrultusunda olucak.Bu sporla ilgilenen arkadaşlardan ricam odamda dumbell,ip atlayarak,mekik,şınav,koşu şeklinde bir antrenman ile sağlıklı bir vücuda sahip olmam için bana öneride bulunmalarıdır.Yazımı okuyan ve değerli yorumlarını ve önerilerini eksik etmeyen arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.Kolay gelsin.
Boy: 1.70
Kilo:65 (kilo alıp yağlandım 80 oldum fakat şuan 65 isteyerek kilo vermedim)

Boy: 1.70
Kilo:65 (kilo alıp yağlandım 80 oldum fakat şuan 65 isteyerek kilo vermedim)