Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar ankarada oturuyorum macfit ankamalla yazilmayi dusunuyorum. Burayi bilen ve giden varsa bilgi verebilir mi ? Hocalar ilgili mi,ekipmanlar yeterli mi,cok kalabalik oluyor mu ?
Ben gittim yaz boyunca bu yazda gidecem ekipman olarak çok iyi herşey var adan zye belli saatlerde biraz kalabalık oluyorlar özellikle is çıkışlarından sonra felan hocalarda var fakat başında durmuyolar belli günlerde randevu aliyosun hocayla konuauyosun güzel kaliteli buryer tavsiye ederim.
Ben gittim yaz boyunca bu yazda gidecem ekipman olarak çok iyi herşey var adan zye belli saatlerde biraz kalabalık oluyorlar özellikle is çıkışlarından sonra felan hocalarda var fakat başında durmuyolar belli günlerde randevu aliyosun hocayla konuauyosun güzel kaliteli buryer tavsiye ederim.